реклама Делікат

Родина міського голови Черкас Анатолія Бондаренка постійно відвідує храми Черкас, проте цьогоріч на Великдень вона від цього утримається.

Бондаренко на пр

Про це міський голова сказав під час  пресконференції в облдержадміністрації.

– У дні перед Великоднем потрібно дотримуватися посту, а найголовніше – щоб Бог був у тебе в серці, – сказав Анатолій Васильович. – Можна ходити до церкви, святити їжу. Але коли ти не дотримуєшся простих християнських заповідей впродовж року, то, я думаю, один похід в церкву на Пасху не дасть нічого. Тож давайте жити по Божих заповідях, любити ближнього, поважати нашу країну. Ми повинні разом пережити цю пандемію.

Міський голова Черкас також зазначив, що не схвалює дії мерії Дніпра, де перед входом до церкви викопали траншею.

– В умовах війни я б діяв набагато жорсткіше. Але йдеться про тупий політичний піар. Сісти на трактор в викопати канаву – для цього великого розуму не треба. Давайте будемо діяти як цивілізоване суспільство. Є правоохоронні органи, поліція, відповідні структури. А робити шоу на всю країну і на інші країни, в тому числі на ті, які перебувають з нашою у ворожих стосунках – це неправильно, – переконаний Анатолій Бондаренко.

Бондаренко

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 стабилизец 17.04.2020 10:27
Застенчивый Александр Яковлевич тут же, без промедления, пригласил пожарного инспектора отобедать чем бог послал. В этот день бог послал Александру Яковлевичу на обед бутылку зубровки, домашние грибки, форшмак из селедки, украинский борщ с мясом первого сорта, курицу с рисом и компот из сушеных яблок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Горопершин 17.04.2020 09:55
"В умовах війни я б діяв набагато жорсткіше" . у него есть шанс показать какой он жорсткіший . Бери шинель и дуй в АТО .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100