Голова Черкаської ОДА Роман Боднар прозвітував про ситуацію по коронавірусу в області. Він зазначив, що в області продовжують робити тестування, для цього є необхідні матеріали. Майже 4 тисячі тестувань уже зроблено. Наразі для лікування хворих із коронавірусною інфекцією задіяно три лікарні – Черкаську інфекційну, Уманську міську, а також обласну лікарню.

Пресконф

Наразі коронавірусна хвороба виявлена на Черкащині у 206 осіб, за вчора додався 21 випадок, наразі ще 20 випадків додалося. З початку пандемії 43 особи, на щастя, видужали. На жаль, днями померла жінка 1942 року народження, тож кількість загиблих на Черкащині сягнула 3.

– Передчасні думки з'явилися у ЗМІ, що, мовляв, уже немає підстав для карантинних обмежень. Справді, ще є економіка, є люди, яким треба працювати, проблема серйозна... Але простих рішень тут немає, – сказав Роман Боднар.

Він зазначив, що лікарям дано завдання працювати також із людьми, що мають інші захворювання, адже попри коронавірус, люди потребують допомоги з лікування різних хвороб.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 yazon 22.04.2020 12:34
Рост заболеваемости в последние два дня - привет от Вербного воскресенья.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100