Представник Національного корпусу Костянтин Мірошніченко розповів Суспільному, що на дільниці №710212, що у селі Нова Дмитрівка на Золотоніщині, зафіксували підвезення виборців до дільниці.

dd295592b4b86fd5

«Дві людини від провладного кандидата стояли зі списками в руках. Навіть не ховаючись, підвозили, відмічали тих, хто вже проголосував за потрібного кандидата від «зелених». Викликали поліцію, склали акт», — пояснив він.

Костянтин додав, що у списках була зазначена особиста інформація, номери телефонів та адреси виборців.

Спостерігачі ОПОРИ підтвердили цей факт: «Чоловік прийшов виясняти, чи є певні прізвища у списку виборців. Він з'ясовував інформацію не про себе особисто та тримав у руках папірці зі списками, що викликало підозри. На запитання, для чого це йому, він швидко сховав список. На місце подій викликали поліцію».

Спостерігачам ОПОРИ стало відомо, що в селі Драбівці на виборчій дільниці № 710194 спостерігач від одного із кандидатів Кухарчука помітив, що у авто сидять дві жінки та водій-чоловік.

№Вони тримали у руках список і час від часу до них у машину підсідали виборці, які згодом йшли голосувати. Спостерігач від кандидата викликав поліцію. На додаток, у фейсбуці поширюється інформація про те, що біля виборчих дільниць збираються групи виборців, а також про факти підвозу та ймовірного підкупу виборців. ОПОРА перевіряє ці факти», — розповів Захар Колісніченко.

Кандидат у депутати Андрій Іллєнко зазначив, що підвіз виборців також зафіксований і на дільниці №710876, що у Золотоноші: «Наші спостерігачі не дали їм втекти, заблокувавши машину, та викликали поліцію. Заяви написані, всі особи встановлені», — пояснив він.

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 и Артур 31.10.2021 19:15
На рынке, майн шатц раз козла продавал
Никто за Петруху и цент не давал....
- Так сколько ж казёл твой даёт молока?
- Не выдою за день, немеет рука!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Служба автодоріг звітує 31.10.2021 18:54
Про готовність до виборів, на початок яких ми завезли
– понад 12,9 тис. тонн технічної солі;
– понад 50 тис. тонн фрикційних матеріалів;
То ж вибори в самому початку можно було зараховувати як такі що відбулися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Казладоев 31.10.2021 17:51
Мой казёл Петя высказал мнение, что в результате выборы признают состоявшимися. Укажут на несколько незначительных мелких нарушений, но в целом победил давно назначенный кандидат. А все эти разоблачения и скандальчики не что иное, как имитация фрикций, которые ни к чему не приведут,- подитожил мой казёл Петя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Ден 31.10.2021 17:07
Ржачно. На тих самих дільницях підвозу за Юліного Голубка. І нічого опора впритул не бачить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Леон 31.10.2021 15:58
Вітайте Войцехівсього з перемогою.
Все зроблено,щоб 'виграв' саме він.
Це й дурню відомо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100