реклама Делікат

8 липня на базі Центру надання соціальних послуг Червонослобідської громади  відкрився  Ветеранський простір.

Фото: прессклуб реформ


Він стане центром для зустрічей захисників  та захисниць, осередком соціальної та психологічної  допомоги. Ще два таких хаби найближчим часом буде відкрито  у старостинських округах громади.

- Завтра ми відкриваємо Ветеранський хаб у Хуторах, до Дня незалежності –  у Вергунах, - повідомив очільник Червонослобідської громади Олександр Литвиненко. – Ветеранський простір, який ми сьогодні відкриваємо, розташовано  поряд із районною лікарнею, на базі якої ми сподіваємось до кінця року відкрити кімнату для реабілітації ветеранів - щоб надавати не лише психологічну і медичну, але й спеціалізовану реабілітаційну допомогу. Допомагати захисникам і їх родинам ми вважаємо одним із найголовніших обов’язків сьогодні.

Фото: прессклуб реформ


- Послугами Ветеранських просторів зможуть скористатися понад 1000 мешканців нашої громади, наших захисників, - констатувала в.о. директора Центру надання соціальних послуг Червонослобідської сільської ради Тетяна Гребіник. – Ми  проводимо багато заходів для родин ветеранів: тренінги для психологічного розвантаження - для дружин захисників та майстер-класи для дітей. А відкриття таких просторів для ветеранів дає можливість їм просто зустрітися тут, обговорити важливі справи за кавою, попрацювати – тут є ноутбук, інтернет, плазмова панель.  В нашому Центрі можна отримати всі необхідні соціальні послуги, консультації психолога та фахівця із соціальної роботи. У перспективі тут буде надавати консультації юрист та фахівці центру зайнятості.

Фото: прессклуб реформ


Про це повідомляє пресклуб реформ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100