реклама Делікат

У Водяницькій громаді на Звенигородщині за підтримки міжнародних донорів доклали чималих зусиль, аби створити максимально комфортні умови для відвідувачів і працівників центру надання адміністративних послуг та центру надання соціальних послуг, пишуть «Вісті Черкащини».

Фото: viche.ck.ua


«Ми прагнули створити комфортні умови для відвідувачів, щоб було зручно сидіти у черзі, щоб було де почитати потрібну інформацію, на чому сидіти, заповнюючи заяву, щоб родина з маленькою дитиною спокійно оформляла документи, поки дітки гралися у дитячому куточку, також є можливість скористатися сповивальним столиком. Для працівників створені зручні та сучасні робочі місця з усією необхідною технікою і шафи для зберігання документів. Відтепер відвідувачі можуть не лише води попити, а і чаю чи кави, очікуючи на довідку», – розповідають у сільраді.

Фото: viche.ck.ua


Фото: viche.ck.ua

 

Окрім того, в оновлених закладах тепер є кнопка виклику адміністратора, всі таблички обладнані шрифтом Брайля, стільці з підлокітниками (щоб було легше вставати), зроблено інклюзивну туалетну кімнату, встановлено підставки для парасольок та багато іншого.

Фото: viche.ck.ua


Фото: viche.ck.ua

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100