реклама Делікат

Якщо Євромайдан буде позиціонуватися як зібрання людей, організоване опозиційними партіями, – це важлива, але недостатня умова спонукати владу та європейські структури до підписання Угоди про асоціацію у Вільнюсі. Так вважає народний депутат України Микола Томенко.

На його думку, необхідно виходити з того, що Євромайдан – це позиція більшості громадян України, які сповідують європейські цінності та європейську систему організації життя, і вона є важливою незалежно від їхньої партійності чи інших переконань, йдеться на сайті політика.

– Було би правильно, щоб протягом цього тижня, до остаточного рішення у Вільнюсі, по всій Україні з’явилися тисячі «євромайданів» – у містах і селах, в офісах і транспорті… Свою підтримку Європейській Україні можна висловити не лише стоянням на Майдані з плакатами, а й відповідною символікою, різноманітними невеликими заходами на підтримку цього. Саме тоді можна досягти інтегрального результату, коли більшість населення України продемонструє відданість цій ідеї, – зазначив Микола Томенко.

А тому, на його думку, Євромайдан матиме сенс, коли це буде Євромайдан не політичних партій, а більшості громадян України.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Йо-ма-йо 26.11.2013 11:32
Цитую ПРОФУКАНА ДОВІРА:
Речи длинные пустые, брови черные густые и трибуны больше нет, потому, как сенс не интегральный секс.

із-за такіх як ти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 убєділка 25.11.2013 18:53
Томенко наче чарка без якої не розберешся. Одним словом, спец по всим питанням,за що не возьмись.Пора б уже спомнить за вертодром...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 В ЦЬОМУ СЕНС 25.11.2013 15:53
У керівництва держави дуже чіткий і продуманий план і дуже вірний. Сподіваюсь він спрацює. Договір буде підписаний з найбільшими девідентами для України. Ми не повинні продешевить.І чим більше буде радикальніше діяти опозиція, з такими недалекоглялним и експертами, як Томенко, вона взагалі буде викинута на узбічча. Погляньте за Юлю вже і не згадують. І не ставлять нам умов, а вже запрошують, а ми наче ламаємось. Все вірно, головне не переграть І на саміті ми не будемо бідними родичами, а бажаними гостями. А якщо опозиція намагаєть очолити рух за Євроінтеграцію то це її програш! А МАЙДАНУ ВІВАТ!!! ВІН ЯК ПОВІТРЯ ПОВИНЕН І ВЛАДІ. ЧИ НЕ ТАК?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 ПРОФУКАНА ДОВІРА 25.11.2013 14:44
Речи длинные пустые, брови черные густые и трибуны больше нет, потому, как сенс не интегральный секс.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100