реклама Делікат

На Майдані для окремих людей комфортніші умови – їх туди погнало безробіття і корупція у владі. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив народний депутат від Партії регіонів, колишній міський голова Черкас Володимир Олійник.

–  Це право людей – збиратися на майдани. Треба з повагою до них ставитися, які б мотиви у них не були. Майдан зажив своїм життям. Про це треба відверто сказати. І буде проблемою, щоб ці люди розійшлися. Тому що там, відверто кажучи, для окремих людей більш комфортні умови. Їх туди погнало безробіття, корупція. Ми повинні відреагувати на ці речі, – заявив Олійник.

На думку нардепа, переміна людей при владі не дасть очікуваного Майданом результату.

– Готові до перезавантаження, готові до серйозного діалогу? Тоді давайте побалакаємо, – закликав Олійник протестувальників. – Давайте внесемо зміни до Конституції, як провести референдум, якщо є потреба. Якщо ми говоримо про боротьбу з корупцією, то давайте визначимо, як будемо діяти, які вводитимемо правила, що ж ми людей тільки міняємо? Час від часу я ВО «Свобода» наводжу приклад Тернополя. Може, ви покажете, чим ваша рада і ваш міський голова відрізняються від міськради в Донецьку і від міського голови цього міста? В розподілі землі, бюджетів, прозорих процесах, поваги до громадян тощо? Чим? Я категорично проти, щоб одного дракона міняли на іншого.

На думку Володимира Олійника, побиття журналістки Тетяни Чорновол вигідно не владі, на яку воно кидає тінь, а Майданові.

– Чи вигідне це сьогодні владі? Якщо хтось думає, що в такий спосіб вдасться змусити Тетяну не писати, то ці люди помиляються. Я її добре знаю, вона людина безстрашна. В такий спосіб її залякати неможливо... Чи вигідне це сьогодні Майдану? Так, там є гарячі голови. Я почитав: там є своя розвідка, контррозвідка, там вже все своє є. Отже, на сьогодні вигоди отримали окремі лідери Майдану, вони почали оживляти протест, – заявив Олійник.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 федор принципиальный 29.12.2013 15:23
Цитую Злюка:
хоть Олийніка и терпеть не могу, но от части он прав, в отношении майдановцев..............

МУ*ИЛО И ПИ******З твой олень,ему не понять майдановцев,сов ести никакой,только как заработать бабло,других мыслей в его башке нет,ЗАПРОДАНЕЦ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 петро 27.12.2013 14:02
А ты сходи Вован на майдан там уже друг твой храбрец лукьянов при всей своей охране в табло схлопотал думаю тебя там люди покруче встретят
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Злюка 27.12.2013 12:45
хоть Олийніка и терпеть не могу, но от части он прав, в отношении майдановцев..............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 незнайка 27.12.2013 12:06
Не получится видимо еще раз в отдельном помещении со своими вносить изменения в госбюджет? Теперь наблюдай Майдан и думай чем это закончится
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100