реклама Делікат

Сміла не була осторонь подій, котрі охопили Україну після непідписання асоціації з ЄС, а особливо після побиття студентів. Тож і тут виходили небайдужі на годинку на площу перед Будинком рад, щоби висловити свою позицію. Та честь Сміли врятували не вони, а Сергій Мінін, котрий сам стояв по півдня з державним прапором і плакатом при дорозі, викликаючи в одних захоплення, в інших роздратування. До нього підходили, щоби висловити підтримку, або обурення. Та він не цурався дискусій, і один зробив в плані донесення ідей Майдану до смілян більше, ніж ті, що збиралися на площі.


12 січня він і вони, нарешті, зійшлися докупи, щоб утворити громадську організацію на основі Майдану. Люди, котрі були на посадах при багатьох владах, проголосили про створення громадської організації „Територія гідності”, котра, мовляв, співпрацюватиме з Всеукраїнським об’єднанням „Майдан”. Але загалом смілянська „Територія гідності” працюватиме автономно. Метою її проголошено розвиток місцевої громади, посилення контролю за діяльністю місцевої влади, наведення порядку в регіоні.


„Дай, Боже нашому теляті вовка з’їсти”, – почув я іронічне в натовпі. Як виявилося, не всі підтримують створення окремої автономної організації на базі активістів Майдану. Проте вона таки була створена. А її керівником, або уповноваженим координатором, обрали депутата районної ради Анатолія Терещенка. До нової організації офіційно записалися 48 осіб.


Не знаю, чи записався в організацію Сергій Мінін. Та в натовпі він якось розчинився і вже не мав вигляд билинного героя, котрий самотужки бореться з триголовим змієм…

Олександр Вівчарик

Олександр ВІВЧАРИК

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Ще один смілянин 13.01.2014 22:39
А причому до нашого смілянського майдану партія УДАР і якийсь Віталій І ???
Це вже так себе УДАР позиціонує-Віталій 1,наче Петро 1.Манія величі чи що ?
Ти що за птаха Віталій І з партії УДАР ? І яке маєш відношення до смілянського майдану ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Смiлянин 13.01.2014 17:53
бувшi рвуться до корита-досить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 І. Віталій 13.01.2014 15:16
Сергій Мінін нещодавно став членом партії УДАР.Нам такі патріоти потрібні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 І. В. 13.01.2014 15:13
Це ми створили Смілянську "Територію гідності" -Я та Смілянська партійна організація партії УДАР Віталія Кличка.За нами майбутнє.Хто б що не казав,а я молодий та перспективний,м аю досвід роботи в сільському господарстві.А як Ви знаєте-Черкащщина це сільськогоспода рський край.Я зможу впевнено керувати областю.Прошу небайдужих та свідомих черкащан підтримати мене.
З повагою завжди Ваш Віталій І.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100