реклама Делікат

Заступник міського голови Черкас Павло Карась входить до народного об’єднання «Майдан» як простий громадянин. Про це він повідомив у коментарі «Прочерку».

Натомість Рада «Майдану», за словами Карася, формувалася за партійно-квотним принципом.

– Тому мені там нема чого робити. Я не представляю на сьогодні жодну з політичних сил, тому що жодна з них принципово не пропонує конкретних кроків до зміни ситуації в країні. Вони лише пропонують зміну влади. А от що вони будуть з нею робити, коли отримають, не говорять. Ніхто не говорить! Поки я не почую, що політики будуть робити зі владою, коли її отримають, я не буду підтримувати жодну існуючу політичну силу, – зазначив Павло Миколайович.

Також він додав, що черкаський Євромайдан стає все більш політичним.

– З одного боку, політики мають грати важливу роль. Але Майдан – це не лише дітище політиків. Сам Майдан виник незалежно від політиків. Якби його скликали політики, він би не зібрався. Ініціатива політиків повністю перехопити Євромайдан буде шкодити йому, – вважає Павло Карась.

Також він закликає опозицію оголосити чіткий план, що вони робитимуть зі владою.

– Партія регіонів протягом останніх трьох років розповідала про те, що веде Україну в Європу. Потім виявилося, що Партія регіонів збрехала. Вибачте, але ж ці можуть зробити так само. А опозиціонери навіть не говорять, куди вони ведуть Україну. Я хочу чітко почути їхній план дій у всіх важливих питаннях. При всій повазі до лідерів черкаської опозиції, коли слово заходить про серйозні речі: про економіку, тарифи, транспорт, у своїй риториці вони нічим не відрізняються від Комуністичної партії чи Партії регіонів. Треба говорити не про ціни, а про те, які потрібні реформи.

реклама

Коментарі  

 
0 #12 Н2о 15.01.2014 09:46
мабуть,п*кою не вийшов... :-* :-*
Цитую со2:
я тоже не хочу, але інтерв ю у мене не беруть..чого це?? 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #11 Богун 14.01.2014 17:45
На то він і Карась, бо слизький! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #10 Фугас 14.01.2014 16:51
П-. какой-то. Кто-нибудь прочитал в тексте о предложении Карасю стать членом Рады Майдана? Сам себе придумал должность члена, сам от нее отказался и тем самым впарил Прочерку повод для засвета. Я не хочу быть хранителем Апостольской библиотеки в Ватикане, напишите и про мое благородство. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #9 незнайка 14.01.2014 16:43
Первое-сократить из 500 МВК родаков сватов кумив науковцев бездарей лентяев и перейти к нормальному САМОУПРАВЛЕНИЮ Там еще у вас хабарники водятся-тоже без надобности
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #8 Тартак 14.01.2014 16:19
Карась, коли ж ти нарешті наберешся мужності і підеш у відставку? Вже майже два місяці, як ти заявив, що не хочеш бути тягарем для бюджету
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Чукча 14.01.2014 16:04
Я. Нечипоренко 13.01.2014
Многие представители оппозиции верили, что Евромайдан и рост протестных настроений в обществе повысили их шансы на то, чтобы овладеть властью.

Оппозиционные политики, выступавшие на Майдане, призывали к смене власти: говорилось об импичменте президента, отставке правительства, новых парламентских выборах. По сути все это свелось к очередным риторическим заявлениям, так как юридическими методами реализации подобных лозунгов добиться невозможно – в Украине нет закона об импичменте президента, а в парламенте оппозиция не смогла набрать достаточно голосов для отставки Кабмина. Выходит, оппозиция на лозунги способна, только забыла уточнить, как их воплотить в жизнь.
Многие эксперты считают, что оппозиционные политики будут всеми силами цепляться за Евро-майдан, как за лакомый кусок и подспорье для будущих выборов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 со2 14.01.2014 15:56
я тоже не хочу, але інтерв ю у мене не беруть..чого це?? 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #5 оса 14.01.2014 15:54
цікаво прочерк првду не публікуе
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 oleg 14.01.2014 15:53
якщо Карась не підтримує дії політиків на черкаському майдані (як і багато інших людей через надмірну політизацію кожного свого кроку) - це не заважає йому робити те що він вважає правильним у даному випадку. Наприклад візьме надрукує листівок із закликом бойкоту бізнесу регіоналів і піде пороздає по місту.
А так виходить - я не підтримую дії але нічого сам не роблю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 оса 14.01.2014 15:51
карась був на лікарняном з повідомлення в.о.мера Білоусова а втойже час був на майдані та на112 каналі і виступав а лікарняний мабуть оплатили і цікаво скільки заплатили і за яку роботу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100