У Черкасах чи не вперше настільки активно шукають загубленого домашнього улюбленця: оголошення про пошуки білої болонки Ніки розміщені на 5-ти біг-бордах міста, в соціальних мережах, газетах, радіостанціях, на сайтах товариств захисту тварин не тільки області, а й всієї України.


На оголошення, які роздавали черкащанам просто в руки, «пішло» дві пачки паперу.

Приголомшує черкащан і винагорода за повернення песика власникам – 5 тисяч гривень. Саме це й спричинило чималий ажіотаж у місті.

– Спершу телефон розривався: на день було по 15 дзвінків. Звичайно, що телефонували люди із шахрайською метою, – розповідає в коментарі «Прочерку» хазяйка загубленої болонки Ніки Катерина. – В останні дні телефонують рідше. Загубилася Ніка 12 травня в Черкаському районі. Ми спеціально не кажемо, де саме, щоб було менше спроб нас обманути.

За словами черкащанки, власники рекламних агентств, які розміщували оголошення про пошуки Ніки, більш чемні та добрі, ніж люди, які телефонують із прагненням збагатитися:

– Мені дуже допомагали представники рекламних компаній: деякі робили знижки, дехто взагалі розмістив оголошення безкоштовно.

Шукають хазяї Ніку так активно не тільки через те, що так сильно сумують за нею, а й тому, що турбуються про стан її «мами» – болонки Роксі.

– Роксі в перші дні, коли загубилася Ніка, ховалася, нічого не їла. Ми дуже хвилюємося за неї. Ми краще заплатимо таку значну винагороду й у відпустку не поїдемо, але собачку знайти треба, – пояснює, наскільки важливими є пошуки, Катерина. – Навіть якщо Ніка потрапила в дуже хороші руки, ми знаємо її характер: краще, ніж вдома, їй не буде.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100