Черкаський фотожурналіст і оператор Олександр Костирко поділився у «Фейсбуці» своїми враженнями від поїздки в Харків. Зокрема, він звернув увагу на те, як у Харкові прибирають вулиці.

«Бачив там вуличний всоєрідний пилесмок. Даю його фото. Він може працювати на батареях добу. Це вам не мітлою махати. Та і працювати на ньому цікаво – переважно на ньому працюють молоді люди», – зазначив журналіст.

 


Як відомо, гігантські пилососи на акумуляторах звилися в Харкові декілька років тому. За інформацією ЗМІ, нова імпортна екологічно чиста техніка станом на час закупівлі (кінець 2011 року) коштувала 291 тис. грн (вартість одного пилососа).

До речі, звернув увагу черкащанин і на інші деталі міста: «А ще цікава для нас новинка – в кіосках стоять автомати з водою. Ставиш посудину, вкидаєш гроші і отримуй вологу. Ще кинулось в очі те, що всюди стоять мішки для сміття. Спеціальна металева підставка з козирком над великим мішком - від води та для гасіння недопалків. Раніше їздили делегації для обміну досвідом до сусідів, брали щось цікаве для себе і пропонували своє. Відновити б таке», – зауважив журналіст.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 ЛВВ 15.06.2015 22:27
Такі пилосмоки проковтнуть весь асфальт (в тріщинах) на наших тротуарах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 незнайка 15.06.2015 16:19
ну ездили наши а прибалтику И ни одного куста мискантуса
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100