реклама

реклама

Днями в Черкаській дитячій школі мистецтв №2 завершився капітальний ремонт частини навчальних приміщень другого корпусу. Для створення комфортних умов розвитку творчого потенціалу і навчання вихованців школи було повністю відремонтовано перший та другий поверхи цього корпусу.

photo_2021-09-21_16-36-29_2

Як повідомила директорка музичної школи, Марина Хомік, на першому поверсі зроблені ремонти: капітальний – у двох кімнатах та частковий – ще у двох, також тут повністю замінено електрокомунікації. На другому поверсі здійснено реконструкцію: 2 великі кабінети перебудовано в 6 затишних кімнат для занять. Також на обох поверхах повністю відремонтовані коридори і санвузли, буде замінено двері, що з’єднують із відреставрованою частиною.

Для створення затишного і гармонійного простору запрошено талановиту художницю Ольгу Курську, яка здійснює оздоблення стін навчальних кабінетів та коридорів відремонтованих поверхів. Ці роботи – на завершальному етапі.

photo_2021-09-21_16-36-41

«Ремонтні роботи ми вже закінчили, а найближчим часом наші художники завершують дизайн стін. Я дуже задоволена результатом, адже вдалося забезпечити комфортні умови навчання і дозвілля наших вихованців. А завдяки художньому оздобленню – гармонійний, естетичний простір, що надихатиме і сприятиме формуванню розвиненої особистості дитини, розвитку її мистецьких здібностей», – наголошує директорка закладу.

Нагадаємо, дитячу школу мистецтв №2 відвідує близько 400 дітей. Заклад має 3 повноцінні філії на базі загальноосвітніх навчальних закладів міста та окремий корпус у цьому приміщенні (колишня вечірня (змінна) школа). Тут сформовано 5 відділів: фортепіано, музично-теоретичних дисциплін, народних інструментів, оркестрових інструментів та вокально-хоровий відділ, а також діють театральна студія «РапсоДія» і художня студія «Барви натхнення».

photo_2021-09-21_16-36-44

Після завершення ремонту керівництво школи планує частину філій перенести сюди – в одне приміщення для забезпечення зручності навчально-виховного процесу як викладачів, так і вихованців.

До слова, на утримання мистецьких шкіл міста у 2021 рік Черкаською міською радою затверджено фінансування у розмірі 85 млн грн загального фонду. Для поповнення матеріально-технічної бази мистецьких шкіл передбачено близько 700 тис грн, на капітальні ремонти – більше 6 млн грн та на реконструкцію – 1,3 млн грн.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100