Екс-кандидатка у нардепи, почесний президент ПАТ «Азот» Валентина Жуковська відсвяткувала Новий рік з родиною сина. Про це вона розповіла у коментарі «Прочерку».

Вдома у неї стоїть невеличка штучна ялинка. Кожна іграшка на ній має свою історію.

Фото з Фейсбуку Валентини Жуковської

Фото з Фейсбуку Валентини Жуковської


– На ялинці висять іграшки ще з мого дитинства 60-х років, іграшки, які придбані на благодійних ярмарках. Є також з різних країн – сама або друзі привозили з подорожей, – розповіла Валентина Борисівна. – Щодо подарунків, то я завжди завчасно купую новорічні подарунки для своєї родини, друзям та їх дітям. Купуючи подарунок завжди уявляю людину для якої цей подарунок. Друзям - наприклад, одному другу я записала диск - найкращі пісні 2012року, своїй подрузі замовила вишитий бісером пояс до плаття. Намагаюсь, щоб в подарунку була відображена моя турбота про близьких.

Найбільше їй запам’яталося святкування новорічних свят кілька років тому, коли син привів вперше у гості свою дівчину.

– Ми з моєю мамою дуже хвилювались, готуючись до цієї зустрічі. У подальшому дівчина стала дружиною сина, – розповідає Валентина Жуковська.

А от Рік Змії вони вже зустрічали разом з двохрічним внуком Святославом.

– Сьогодні головна людина свята – мій онук Святослав. Його щира радість та віра у новорічні дива повертає мене до світлих радісних днів мого дитинства, – зізналася Валентина Жуковська. – Якщо говорити за найяскравіші спогади року, що минає, то до них я, у першу чергу, зараховую знайомство з неординарними людьми. Так, я зустрілася у цьому році з Іваном Денисовичем Шастуном - людиною-легендою Черкас, з Владикою Сафронієм, з Людмилою Кітою директором школи, що є натхненним вчителем, Віталієм Григорєвим - головою асоціаціі лікарів, який докладає багато зусиль для розвитку охорони здоров'я в Черкасах. Вразила своєю мужністю Леся Тищенко - мама Влади Синьогуб (дівчинка важко хворіє).

У професійному ж плані Валентині Жуковській найбільше торік запам’яталася реконструкція ПК «Дружба народів».

НОВОРІЧНІ КАНІКУЛИ – святкова рубрика «Прочерку», у якій ми звертаємося до відомих, цікавих чи колоритних черкащан з проханням розповісти про те, як вони зустрічатимуть Новий рік, які традиції святкування в їхніх родинах та чого вони чекають від 2013-ого року.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100