Директор департаменту охорони здоров’я Черкаського МВК Олег Стадник разом зі своєю дружиною директором департаменту бюджетної політики Наталією Джуган у новорічну ніч побували біля усіх новорічних ялинок, встановлених у центрі Черкас. Про це Олег Михайлович розповів у коментарі «Прочерку».


Зустріла подружня пара Рік Змії вдома, а після опівночі вирушили на прогулянку містом.

За словами Олега Стадника, до останнього вони були перевантажені роботою, тож навіть не мали часу купити додому ялинку. З роботи останнього тижня поверталися аж після 21:00.

– Живу ялинку нам принесли друзі. Я вже кілька років вмовляю дружину купити штучну, однак поки вона не погоджується, – каже Олег Михайлович.

Він зізнається: після триденного відпочинку почуває себе «реабілітованим» та знову готовим до роботи.

А от 2012 рік пара зустрічала у себе на дачі.

– Складно сказати, що нам сподобалося більше, адже рік на рік не схожий. Цього року ми обійшли усі ялинки, а минулого були на дачі. Там можна подивитися на живий вогонь… – коментує Олег Стадник.

Щодо Різдва, то цього дня Олег Михайлович разом з дружиною теж планують бути вдома. Вони чекають на приїзд дітей з Києва.

НОВОРІЧНІ КАНІКУЛИ – святкова рубрика «Прочерку», у якій ми звертаємося до відомих, цікавих чи колоритних черкащан з проханням розповісти про те, як вони зустрічатимуть Новий рік, які традиції святкування в їхніх родинах та чого вони чекають від 2013-ого року.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100