Для черкаської співачки Юлії Черняєвої закінчення минулого року стало знаменним. Вона остаточно попрощалася з гуртом «Романтика» та пройшла кастинг до іншого – «Ana Baston».

У київському колективі Юлія Черняєва грає на бас-гітарі, клавішах та співає на бек-вокалі. Вона вже навіть встигла взяти участь у зйомках трьох відеокліпів. Перший з них вийде на початку січня.

– Виходу з «Романтики» послугувало те, що група втратила ентузіазм: репетицій не було, звучали погано. Краще було це припинити, ніж тягти. Але я не буду на цьому залишати музику. «Романтика» – це був старт, – переконана дівчина.

Крім цієї події, у 2012 році Юля забрала собі з вулиці безпородного песика Ключика, який для неї став найкращим другом.

– Ключик об'ївся на рік вперед і спав без задніх ніг, – розповідає про святкування Нового року Юлія Черняєва та додає: – Новий рік для собаки поганий тим, що з усіх сторін стріляють петардами та феєрверками. Для нього через ті вибухи великий стрес не тільки йти вулицею, а і просто сидіти вдома.


Рік Змії співачка зустріла у родинному колі. Усім рідним подарувала теплі шкарпетки, а від них отримала книгу українського письменника Івана Багряного «Тигролови».

НОВОРІЧНІ КАНІКУЛИ – святкова рубрика «Прочерку», у якій ми звертаємося до відомих, цікавих чи колоритних черкащан з проханням розповісти про те, як вони зустрічатимуть Новий рік, які традиції святкування в їхніх родинах та чого вони чекають від 2013-ого року.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100