реклама Делікат

Наразі в Черкасах усе спокійно, сказав у своєму відеозверненні міський голова Анатолій Бондаренко. Він також попросив черкасців не писати у соціальних мережах все, що вони бачать і чують, адже така інформація може бути корисною ворогу.

Бондаренко2

– Друзі, якщо над містом Черкаси щось пролетіло, і немає тривоги, то не потрібно писати у фейсбук нічого. Це працюють наші повітряні сили. Якщо відбуваються, не дай Бог, якісь надзвичайні ситуації, ми одразу все повідомляємо. Я попросив би вас бути стриманими і в такій ситуації мати холодну голову і гаряче українське серце, – сказав міський голова.

Бондаренко також повідомив, що черкасці за один день зробили для захисників міста такий запас продуктів, матраців і подушок, «який волонтерам ще довго доведеться розбирати».

Міський голова також попросив не порушувати постійно питання про світломаскування Черкас.

– Друзі, ви бачили, що Київ світиться повністю? Повністю! Заспокойтеся зі світлом, будь ласка, – попросив Бондаренко.

Нарешті, мер попросив містян не виходити з дому в комендантську годину та не закидати міськраду проханнями оформити незрозуміло навіщо спеціальні перепустки. «Кому справді потрібні посвідчення, ми вже давно видали», – сказав мер.

– У нас у Черкасах справи гарні. Давайте помолимося за тих хлопців, які сьогодні захищають Київ, Харків та інші українські міста. Я впевнений, що ми переможемо, тому що за нами сила, воля і правда в наших серцях, – сказав мер.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100