Директор КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась повідомляє: за тиждень від початку війни працівники комунального підприємства не допустили жодного серйозного збою в його роботі.

images На початку повітряних тривог доводилося відключати частину обладнання, яке не могло працювати без обслуговуючого персоналу – адже люди спускаються у цей час в укриття. У цей період могло спостерігатися незначне зниження параметрів теплопостачання.

На сьогодні знайдено алгоритм налагодження безперебійної роботи переважної кількості обладнання. Люди зуміли згуртуватися в умовах жорстких викликів сьогодення і налагодити роботу по належному забезпеченню міста теплом і гарячою водою.

Якщо ж у разі перебоїв у електропостачанні чи інших форсмажорних обставин хтось із черкащан виявить відсутність тепла в квартирі чи гарячої води – слід телефонувати за номером «гарячої лінії» аварійно-диспетчерської служби: 0800505200.

«Черкасителокомуненерго» продовжує працювати у цілодобовому режимі, поєднуючи виконання усіх звичних для комунального підприємства функцій з волонтерською діяльністю по допомозі армії і біженцям та із залученням частини працівників до територіальної оборони Черкас – в першу чергу, на охорону більше 180 об’єктів «Черкаситеплокомуненерго».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100