У Черкасах ніч пройшла без пригод. Комунальні служби працюють в штатному режимі. Про це повідомив мер Черкас Анатолій Бондаренко. Він зазначив, що цьому треба завдячувати насамперед ЗСУ.

– Сьогодні люди розділилися на декілька груп, одні допомагають армії, інші думають, що пронесе. Повірте мені, або ми відстоїмо нашу землю, або весь наш бізнес іде окупантам, які вбивають наших дітей,як в Маріуполі. Всі, хто може допомогти, допомагаємо: ЗСУ, тер обороні, переселенцям. Бо є пенсіонери, що діляться останнім, а є бізнесмени, які… Друзі, або будемо окупантам служити, або разом будемо відстоювати свою землю. І наше завдання сьогодні відстоювати нашу землю. Ви бачили, що коїться в інших містах. Про цивілізовані методи з боку окупанта годі говорити. І зараз важкий час, треба зважитися і не піднімати ціни, – сказав Анатолій Бондаренко.

Він ще раз зазначив, що всі в однакових умовах і ні про яку торгівлю алкоголем не може бути мови.

– Ми не Умань. Не знаю, що вони там думали. То їх право. Але зараз війна. Війна у всій країні. І повірте, що в окопах набагато гірше. Тож давайте триматися і цінувати, що маємо. Черкаси не здамо! – сказав мер Черкас.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 юра 18.03.2022 09:41
Мало заніс санта бремор.У тохи інші розцінки. :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100