Рапорт, написаний співробітником Жашківського райвідділу міліції під час мітингу на підтримку мешканців Врадіївки, не має ніякої юридичної сили, повідомляється на сайті МВС України.

У повідомленні зазначено, що в суботу біля будівлі Жашківського райвідділу міліції відбувся мітинг на підтримку мешканців смт Врадіївка Миколаївської області, який тривав протягом двох годин. В акції взяло участь близько 25 осіб.

Міліція стверджує, що капітан вирішив подати у відставку через тиск учасників малочисельного мітингу під райвідділом

Міліція стверджує, що капітан вирішив подати у відставку через тиск учасників малочисельного мітингу під райвідділом


"Під час проведення мітингу деякі його учасники, з метою створення конфліктної ситуації, почали провокувати працівника Жашківського райвідділу міліції, примушуючи його написати рапорт на звільнення і приєднатися до їхньої пішої ходи", - зазначено в повідомленні.

У Черкаському облуправлінні МВС стверджують, що міліціонер у присутності мітингувальників написав такий рапорт, "щоб не допустити загострення конфліктної ситуації, діючи в інтересах служби та залишаючись вірним присязі".

Там стверджують, що цей рапорт не має ніякої юридичної сили, він був відданий учасникам акції. Від участі в ході на Київ жашківський міліціонер відмовився.

Після завершення мітингу його учасники вирушили у напрямку міста Біла Церква. "Жоден працівник міліції до акції не приєднався. Всі співробітники Жашківського райвідділу міліції зараз знаходяться на своїх робочих місцях і несуть службу відповідно до затвердженого графіка. Порушень громадського порядку допущено не було", - зазначили правоохоронці.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100