Сьогодні відбулося блокування адміністративної будівлі Черкаської обласної державної адміністрації з метою проникнути та захопити зазначене приміщення. У зв’язку з цим, прокурор Черкаської області Геннадій Дем'яненко звертається до черкащан з вимогою не порушувати закони.

«Мешканці міста Черкаси та області, припиніть свавілля та протиправні дії. Не порушуйте закони. Адже усім незаконним вчинкам буде надано відповідну правову оцінку», – сказав Геннадій Дем’яненко.

За його словами, правоохоронними органами будуть розслідувані усі факти захоплення адміністративних будівель, блокування роботи державних установ та перекриття доріг.

Крім того, прокурор зазначив про існування кримінальної відповідальності і за поширення закликів, спрямованих на вчинення правопорушень, інформують у прес-службі установи.

«Прошу громадян не піддаватися на політичні провокації. Адже ті, хто сьогодні підбурює вас на протизаконні дії, не будуть замість вас відповідати за вчинені вами правопорушення», – додав прокурор області.

Нагадаємо, як повідомлялось раніше, за фактом масових заворушень і блокування адмінбудівлі Черкаської облдержадміністрації, органами внутрішніх справ відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 294 та ч. 2 ст. 341 КК України.


реклама

Коментарі  

 
-1 #15 ПАТРІОТ 24.01.2014 18:48
СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ, ЩО СТАЛИ ДО БОРОТЬБИ З Б...ТАМИ ТА В...МИ СЛАВА! СЛАВА! СЛАВА!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #14 Ксенія 24.01.2014 09:05
Регіонали! Припиніть свавілля проти своїх дюдей. Виведіть ідіотський есесовський "Беркут". Покайтеся перед людьми. Поки не пізно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #13 Уксус 24.01.2014 08:41
Очень даже может случится, что о тот, какую вы тим "видповидну правову оцинку дадите", никто короме ваших сокамерников не узнает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #12 Роман 24.01.2014 07:56
Этот тот что ..... вчера под ОГА пришол?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #11 Степан 24.01.2014 02:42
Нелякайте нас д....ними законами,народ повстав!Ваші закони запхайте собі в .....Ми не стадо б...нів,як це здавалось комусь-коли влада стає д.....ною,Народ візьме в свої руки владу.Так було,є і буде завжди!Зграя дармоїдів нікчемних разом з б...дитами в погонах небудуть глумитись над мільйонами.Всьому прийде кінець!Слава Україні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #10 Оксана Колісник 24.01.2014 01:24
Ну і треба знайти ту ....., яка скинула вазон на голову дівчині... Це теж стало поштовхом до нагнітання обстановки...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #9 A 24.01.2014 01:20
От якби до цього пан прокурор додав наступне:
«Працівники правоохоронних органів, припиніть свавілля та протиправні дії. Не порушуйте закони. Адже усім незаконним вчинкам буде надано відповідну правову оцінку», «Прошу всіх працівників правоохоронних органів не піддаватися на політичні провокації, не віддавати і не виконувати неправомірні накази. Адже ті, хто сьогодні підбурює вас на протизаконні дії, не будуть замість вас відповідати за вчинені вами правопорушення»
особисто я побачив би справді безстороннього представника правоохоронної системи, який стоїть на сторожі закону, і не має подвійних стандартів - свої безкарні, чужим закон "на повну котушку". На жаль, він цього не сказав. А дівчина в лікарні через дії "захисників". Кидати важкі предмети з вікон у людей закон теж не дозволяє, і цей факт теж повинен отримати належну правову оцінку з боку прокуратури.
"Це моє оціночне судження." (С)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #8 Оксана Колісник 24.01.2014 01:20
Якби ще Геннадій Олександрович допоміг оцінити фаховість дій міліції, які стали однією з причин подій...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #7 ну і що 24.01.2014 00:36
всім бистро по домам а то мені завтра на роботу ще повяжуть через Вас(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 фотокор 24.01.2014 00:33
Іден він в ...
Його звільнено!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100