реклама

реклама

Сьогодні, 25 січня, о 10.00 у Золотоніському міськрайонному суді очікується початок судових слухань щодо обрання міри запобіжного заходу для 6 євромайданівців, які в ніч із 23 на 24 січня брали участь у протестах коло будівлі облдержадміністрації.

Про це «Прочерку» повідомляють джерела у Золотоноші та батьки затриманих. Серед 6 хлопців двоє – неповнолітні. 

За уточненою інформацією - всього в Золотоноші обиратимуть запобіжний засіб для СЕМИ затриманих. Зокрема, першою розглядається справа затриманої жінки. Очевидно, це та черкащанка, про яку говорив учора затриманий і побитий оператор черкаського сайту Олег Огілько: " Ще була жінка. Вона намагалася зупинити цей жах, просила, якщо вже ви кидаєте дітей, то і мене кидайте поруч."

Нагадаємо, що учора заступник начальника УМВС України в Черкаській області Борис Сухецький запевняв журналістів, що справи 42 затриманих євромайданівців мають розглядатися сьогодні о 15-00 у Соснівському районному суді Черкас.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 незнайка 25.01.2014 13:22
Так их привлекают к ответственности за протесты или за разгром здания и повреждения имущества в том здании? Вроде за протесты не привлекают а вот за причиненный ущерб общественному имуществу нужно нести материальную ответственность
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 ого 25.01.2014 11:35
Кто такие? Откуда приехали? Никакой информации. Черкащан там естественно нет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100