КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» вже на початку снігопаду долучилося до прибирання снігу в місті Черкаси. Було визначено для розчистки більше ста об’єктів, які обслуговує підприємство. Вже з ночі працювала комунальна техніка і буде працювати надалі – до припинення снігопаду.

2

1

– Усвідомлюючи відповідальність перед містом, ми закликаємо всі установи та організації долучитися до прибирання снігу та допомогти в розчистці міста, – каже директор КПТМ Павло Карась.

3

Ми в першу чергу прибрали будинки, які в нас на обслуговуванні. Це такі адреси як вулиця Благовісна, 332, вулиця Волкова, 75 і провулок Ханенка, 2 і 4. Двірники і техніка працювали вже з самого ранку і перед тим як люди пішли на роботу було все почищено, – каже заступник директора з якості послуг та зв’язків з громадськістю Світлана Ілінська. – Окрім того, ми також допомагаючи місту, чистимо пішохідні переходи від університету до вулиці Дашкевича.

5

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 По дорозі 28.01.2021 14:44
КПТМ «Черкаситеплоко муненерго»
Будь ласка перевірте трубу (диаметром близько 40 сантиметрів) для постачання теплоносія яка проходить по території підприємства Чеуаш. На ній обідрано теплоізоляцію і вона гріє не оселі черкащан, а повітря біля Челуаша. Ну ще бездомні коти на ній гріються біля сторожки автопарку Челуаша.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100