реклама

реклама

У Черкасах, на другому поверсі Палацу культури «Дружба народів», відкрита експозиція дитячих малюнків художнього конкурсу «Кобзарева криниця».


Організатори отримали 337 художніх робіт та 73 декоративних твори від учасників із Харківської, Чернівецької, Сумської, Донецької області. Активно брали участь і наші черкаські митці та школи із Драбова, Ямполя, Умані, Тального, Монастирища, Шевченкового та Канева. Художня школа ім. Нарбута (м. Черкаси) вразила високим рівнем виконання та різноманітністю технік. Такими ж були і роботи черкаської студії «Глорія».


Журі відібрало для виставки понад 80 робіт, 30 з яких буде обрано для ілюстрування подарункового видання «Кобзар».


– Зауважу, що ілюстраціями будуть не тільки ті роботи, які відбере комісія, але також і ті, за які проголосує більшість людей, – говорить організатор фестивалю «Шлях до Тараса», почесний президент ПАТ «Азот» Валентина Жуковська. – Ознайомитися із роботами і проголосувати за них можна у самому палаці культури, а також на моєму сайті: http://zhukovska.com.ua/site/page.php?id_part=121&lang=UA.


Валентина Борисівна вдячна партнерам та журі, які допомагають у проведенні художнього конкурсу, – директору художнього музею Ользі Гладун, заслуженому художнику України, доценту КНУТД Тамарі Гордовій, заслуженому художнику України, доценту, завідувачу кафедри образотворчого і декоративно-ужиткового мистецтва ЧНУ Тетяні Касьян, заслуженому художнику України, викладачу ЧДБК Євгену Найдену та кандидату мистецтвознавства, доценту ЧДТУ Інні Яковець.

Фото зі сторінки Валентини Жуковської у соціальній мережі «Фейсбук»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100