реклама
Sucurity Police

реклама

Кремль проводить системну підготовку російського суспільства до загальної мобілізації. З цією метою Росією організуються провокації та теракти у містах РФ і за її межами, відповідальність за які покладається на ЗСУ, передають Патріоти України.

01091822_creenshot_12

Мобілізація необхідна агресору, щоб розпочати третій етап війни в Україні. Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю «Обозревателю» висловив уродженець Звенигородщини, керівник Служби зовнішньої розвідки України у 2005-2010 роках, генерал армії Микола Маломуж.

Як приклади таких провокацій можна розцінювати вибух у житловому будинку в Санкт-Петербурзі та вибухи в Тирасполі, сказав генерал.

«Росія готує низку сценаріїв, щоб спровокувати більш глобальне протистояння і оголосити мобілізацію і навіть війну. Тому, можливо, готуються теракти в Москві, Санкт-Петербурзі, Брянську, Білгороді та інших містах», – зауважив він.

Говорячи про вибух у Санкт-Петербурзі, Маломуж припустив, що йдеться про повторення сценарію, який Кремль реалізував у 1999 році напередодні приходу до влади Володимира Путіна – тоді країною покотилася хвиля подібних вибухів. «Цей формат можливий, оскільки подібні методи російське керівництво застосовує постійно», – сказав він.

«Теракти зараз використовуються для того, щоб показати російському суспільству, що Україна розпочинає "терористичну діяльність" на території Росії та Придністров'я. Їм потрібно підготувати суспільство до тотальної мобілізації, до війни, та виправдати свої наступальні операції», – наголосив генерал.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #1 Жах 02.05.2022 10:15
А чим пу їх озброїть? Луками і списами, якщо в Еритреї випросить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100