реклама
Sucurity Police

реклама

22 червня Катеринопільщина попрощалась із своїм дорогим сином – Олександром Дяченком, 1985-го року народження, що 18 червня поліг від рук російських окупантів на Донеччині, захищаючи рідну землю в складі окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, в якій виконував військовий обов’язок як водій мінометної батареї.

288632079_447467103399626_1304511695616687606_n-1

Про це пишуть «Вісті Черкащини».

Прощання з Героєм відбулись у селі Сухій Калигірці Мокрокалигірської громади, де він народився та проживав.

З болем згадують полеглого воїна земляки. «Спокійний, добрий, веселий.. Олександр був світлим та чуйним, з ним було цікаво розмовляти, він ніколи не обманював, він ніколи не сердився.. Щирий, привітний», – ділиться спогадами однокласниця Яна.

«Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалось в розквіті сил. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду, але він віддав його, обороняючи Батьківщину і всіх нас. Однак смерть не зможе зруйнувати те, що залишив після себе Олександр – це світлу пам’ять про себе. Висловлюю глибоке співчуття його родині – матері Надії, дружині Каріні, дітям, усім рідним та близьким. Ніякі слова не зможуть передати біль втрати. Скорбота – безкінечна. Горе – безмірне», – зауважує односельчанка Ніна Бабушко.

Світла пам’ять Герою та щирі співчуття рідним і близьким!

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100