реклама Делікат

Через обстріл росіянами енергетичних об'єктів в Україні 31 жовтня запроваджено екстрені відключення електроенергії. Світла вже немає в деяких районах Києва та області, а також на Харківщині, в Дніпропетровській, Чернігівській та Чернівецькій областях. Майже повністю знеструмлено Черкаси та область. Крім того, у Харкові зупинили роботу метро, "Укрзалізниця" повідомила про затримки поїздів, а у Києві 80% споживачів залишилися без води. пише obozrevatel.com

"Через масовані обстріли критичної інфраструктури вводяться екстрені відключення електроенергії! Російські терористи в черговий раз завдали масованого удару по об'єктах енергосистеми ряду областей України. Частину ракет вдалося збити ППО, частина ж потрапила в ціль. Служби працюють над ліквідацією наслідків", – повідомив заступник голови Офісу президента (ВП) Кирило Тимошенко.

Загалом під атаку потрапили 10 регіонів, додав прем'єр-міністр Денис Шмигаль. В результаті знеструмлено населені пункти у семи областях України.

"Ракетами та дронами уражено 10 регіонів, де пошкоджено 18 об'єктів, більшість з яких енергетичні. Знеструмлено сотні населених пунктів у семи областях України. У Київській, Запоріжжі, Дніпропетровщині, Харківській області продовжуються локальні аварійні відключення. Сьогодні, як і в попередні тижні, важливо, щоб усі українці свідомо споживали енергію та знизили навантаження на мережу", – зазначив Шмигаль.

В "Укренерго" попередили: графіки відключення світла 31 жовтня не діють. "Стабілізаційні графіки погодинних відключень, які були введені з 6 години ранку у всіх регіонах, скасовані. Для ліквідації аварій, спричинених наслідками ракетних обстрілів, в окремих регіонах операторами розподільчих мереж (обленерго) введено локальні обмеження споживачів у межах областей. Надалі величина необхідного обмеження. споживачів регулюватиметься залежно від поточної ситуації в енергосистемі", – пояснили у компанії.

У Черкасах немає світла, і можуть були перебої з водою, попередив міський голова Анатолій Бондаренко. "У результаті удару по одному із об’єктів критичної інфраструктури в Черкаській області, наше місто залишилось без світла. Через відсутність живлення на водонасосних станціях у Черкасах можуть бути перебої з водою", – зазначив мер міста.

На Черкащині у багатьох містах також немає електропостачання. Наприклад, як повідомляють місцеві жителі, повністю знеструмлено Смілу.

росія як держава терорист завдає удари по критичній інфрраструктурі.


реклама

Коментарі  

 
+2 #2 ЮЗР 01.11.2022 18:35
Цитую Алекс:
Якась сук.. коректує цілі!!!

Эти с...были,есть и будут...Я б таких нафиг пожизнено сажал,без всяких залогов и апиляций
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Алекс 01.11.2022 11:18
Якась сук.. коректує цілі!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100