реклама

реклама

Сильного, відважного, мужнього захисника провели сьогодні у останню путь. У Черкасах попрощалися із воїном Максимом Гурелею.

325732390_559518176057832_2177011943131880204_n

Максиму Володимировичу було 36 років. Він навчався у 33-й школі, вищу освіту здобував у Черкаському національному університеті на факультеті фізичної культури.

Протягом усього життя Максим Гуреля захоплювався спортом, а саме – футболом. Грав у місцевих юнацьких футбольних командах, у збірній університету ЧНУ. У зрілому віці Максим працював ріелтором, проте продовжував грати у любительських командах з мініфутболу.

Влітку 2022 року був призваний по мобілізації і став на захист рідної Батьківщини від російських загарбників. На жаль, у січні, виконуючи свій військовий обов’язок, Максим отримав тяжке поранення на Луганщині. Лікарі боролися за його життя, проте він помер у лікарні.

Світла пам'ять про захисника завжди житиме в наших серцях. Щирі співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 А що в тилу? 27.01.2023 20:49
Герої йдуть і захищають і вмирають за народ України....і за сприйняттям народу України цього ховаються і причаїлися деякі к"""си. Юля в Еміратах на пляжі за народ пучиться і справно отримує депутатьку зарплату, другий займається "волонтерством" на пляжах Тайланду і титанічно працює... :cry: Ну і місцеві юліни партайгеносе не відстають. Мало того, що не платять податки, так працівникам, яких прийняли без оформлення і які чи попали під мобілізацію чи виявили бажання добровільно піти до ЗСУ, кажуть. Підеш, я тобі не заплачу ні зарплати, ні заборгованості по ній.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100