реклама Делікат

Тальнівщина прощалась з мужнім захисником України, нашим земляком Самсоновим Олександром Вікторовичем, який трагічно загинув в ніч з дванадцятого на тринадцяте липня.

Олександру, який боронив нашу землю, в самому пеклі, на Бахмутському напрямку, випала нагода побачитися з рідними. Чоловік провідав дружину з синочком у Фастові. І вирушив до батьківського гнізда у місто Тальне, де на нього чекали тато з мамою. Та не судилося. Лиха доля розпорядилася по іншому.

360110119_758237572974798_9047429193620415514_n

Народився Олександр Вікторович 5 квітня 1982 року у місті Тальне. Ріс кмітливим допитливим хлопчиком. Ходив до садочка. У 1988 році пішов до першого класу Тальнівської загальноосвітньої школи №1. Після закінчення якої був мобілізованим на строкову службу до Збройних Сил України. Демобілізувався та вступив на навчання до Національного університету харчових технологій.

У 2005 році одружився, а у 2012 році з’явився на світ його син Денис.

Більше 10 років працював у Міжнародній аграрній компанії.

Проживав разом з сім’єю у місті Фастів.

9 листопада 2022 року був мобілізований до Збройних Сил України Фастівським РТЦК СП. Службу проходив у військовій частині А0139 на посаді командира 3 відділення взводу протитанкових ракет.

Олександр Вікторович був відважним та хоробрим в бою воїном, добрим побратимом, вірним сином українського народу.

У Олександра залишився одинадцятирічний син Денис, дружина - Людмила Миколаївна, батько – Віктор Михайлович, мати – Тамара Петрівна, брат – Олег та велика родина.

Олександр Вікторович назавжди залишиться у нашій пам’яті мужнім воїном, добрим сім’янином, турботливим сином, вірним товаришем. Висловлюємо щирі співчуття та слова підтримки у цей складний час родині та рідним. Вічна пам’ять Герою!

Про це йдеться на офіційній сторінці Тальнівської міської територіальної громади

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100