реклама

реклама

Новий закон про мобілізацію виключає термін “обмежено придатний”. Таким чином лікарська комісія може зробити два висновки – придатний або непридатний.

Про це в ефірі “18000 розповів керівник адвокатського об’єднання Андрій Вовк.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images


– Всі особи протягом 6-12 місяців мають пройти повторний огляд, який визначить, людина придатна чи непридатна. Якщо непридатна – то її виключають, вона не перебуває на обліку, і на цю людину далі держава та сили оборони не розраховують, – пояснив Андрій Вовк. – Норма обмежено придатний – прибирається. Обмежено придатні, які мають серйозні вади здоров’я, мають бути зняті з обліку. Щоб не було плутанини, кого і куди можна переміщати, в які роди військ.

За словами Андрія Вовка, наказ, який регулює проходження ВЛК, будуть змінювати щодо підстав придатності та непридатності.

– Ці питання мають бути врегульовані. Зараз є лише загальні принципи. Кабінет Міністрів, Міністерство оборони має внести зміни до цього наказу 402. Невідомо, як швидко, – додав юрист.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Jr Tabur 20.04.2024 14:14
Чому вони не розповідають про майстрів парижських періомансів. Якою тяжкою буде їх доля?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Маша 20.04.2024 04:28
Ничего подобного закон не имеет обратного действия
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Здравый смысл 19.04.2024 22:10
Всех на /////////
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Трудящий 19.04.2024 20:57
Обмежено придатні, які мають вади здоров’я, стануть придатними. Як казали в старому кіно "льогкім двіженієм рукі" ВЛКшних чарівниць, хворі перетворяться на здорових. І не буде ніякої "плутанини". Маразм, - подумав юрист.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100