реклама

реклама

lad Про перебування на кількох виборчих дільницях у Черкаському районі журналістів, які насправді є державними службовцями, інформує на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» кандидат у народні депутати по округу з центром у Каневі Микола Ладан.

«Вже на першій дільниці, куди ми заїхали у селі Руська Поляна був зареєстрований журналістом чоловік, якого я особисто знаю як працівника Черкаської РДА, – зазначає Ладан. – В одного з так званих журналістів я попросив посвідчення. Хлопець представився позаштатним кореспондентом газети «Сільські обрії». Його посвідчення – це невеликий папірець навіть без фотознімка».

Кандидат, який, до речі, є членом Партії регіонів, але пішов на вибори шляхом самовисування, повідомив про ці факти громадянській мережі «ОПОРА».

Фото Наталії Заїки

Фото Наталії Заїки

 

«Саме так виглядає посвідчення газети «Сільські обрії», з яким, згідно повідомлень очевидців (зокрема, Миколи Ладана), перебувають у приміщеннях для голосування 197-го округу особи, які можуть бути працівниками Черкаської РДА. Що тут скажеш? Слабка матеріально-технічна база у наших РДА», – жартома підписав фотографію у соцмережі «Фейсбук» представник черкаського КВУ Юрій Сас.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Нестор Іванович 15.12.2013 15:33
Підневільні раби, яких потім зроблять крайніми.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Loki 15.12.2013 13:33
Cмотрящие за подтасовывающим и? )).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100