Управління МВС України в Черкаській області зареєструвало отриману під час моніторингу мережі Інтернет інформацію про те, що на 196 та 199 ОВК деякі члени виборчих дільниць вносили зміни в протоколи підрахунку голосів безпосередньо в приміщенні окружної виборчої комісії.

На місця події направлено слідчо-оперативні групи. Зібрано необхідні матеріали.

Наразі за цими фактами відкрито два кримінальних провадження за частиною 3 статті 158 (Надання неправдивих відомостей до органу ведення Державного реєстру виборців або фальсифікація виборчих документів) Кримінального кодексу України.

Працівники міліції і надалі будуть жорстко реагувати на всі випадки порушень виборчого законодавства. Це позиція МВС України, якої дотримується і Управління МВС України в Черкаській області, наголошують у прес-службі обласної міліції.

Також варто зазначити, що після того, як спостерігач зафільмував, як член виборчої дільниці вносила зміни до протоколу, їй стало зле. До ОВК викликали швидку, яка забрала жінку до лікарні, де вона зараз перебуває на стаціонарному лікуванні.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 Макс 28.10.2014 20:29
Які голосу у Свободи?! Не сімішіть мої сиві коси)))) Та ще, наче Опозиційний блок краду е Свободи)))))))) )))) Не смішіть людей! У них зовсім різні електорати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Сергій 28.10.2014 20:25
"Вот так" - тобі падлюці завидно!))))))) ))))))) Що ваша гадюча свобода пролітає! Щодо ОБ, так вони ж в Черкассах 4-5 відсотків згідно ЦВК набирають. Якби крали - кали в відсотків 15-20! І як вони можуть красти голоси у Свободи?! Свобода просто збанкрутіла і нормальні люди бачать їх безглуздість!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Іван 27.10.2014 20:44
Я вас умоляю! 199 округ ясно, що Ничи....енко сфальсифікував вибори.Смішно з міліції. Будуть реагувати. Ну-ну, так будуть, що аж Ничипора зроблять нардепом. В людей геть криша поїхала від цієї війни. Їх вбивають, а вони цих маньяків ведуть до вищого законодавчого органу. Цікаво, як потім відбрешеться міліція. Закрили кримінальні впровадження, бо Ничипор файно проплатив. Так і буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Черкаси 27.10.2014 17:55
У СВОБОДИ КРАДУТЬ ГОЛОСИ!!!! РИГИ КРАДУТЬ,ВЛАДА ПІДІГРУЄ!!!SOS SOS SOS
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Вот так 27.10.2014 15:04
Не подобається мені показники ЦВК,що робиться з результатом СВОБОДИ??? Думаю активно крадуться голоси,ОпоБлок вкидає бюлетні.Не можуть риги мати цей процент,вони пройшли по % тільки південь і схід,там найнижча явка(+схід не весь голосував),і ту натягли..кількість голосів центру і заходу набагато більша за схід та південь,і 12%півдня+33%сходу,матиматич но не можуть дати 8% по всій Україні.Риги мутять,Порох мовчить.Порошенку риги миліші СВОБОДИ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100