На 198-му виборчому окрузі із центром у Смілі затягують підрахунок голосів. Про це у "Фейсбук" повідомив депутат Черкаської міськради Микола Булатецький.

"Протягом доби перебуваємо у Смілі на ОВК 198-го виборчого округу. Спільними зусиллями Патріотичних сил Черкащини все-таки маємо шанс отримати перемогу над одіозним кандидатом, екс-нардепом Віктором Тимошенком. За паралельними протоколами лідирує свободівець Сергій Рудик з відривом у 580 голосів.

ОВК безпідставно затягує введення результатів із шести дільниць. Ситуація нагадує дії проти мене у 2012 році з боку команди Жуковської-Тулуба. Щойно приїхали на підтримку народні депутати від партії "Свобода". Мої спостереження за ходом дня голосування дають підстави стверджувати: ситуація з виборчим процесом дещо змінюється на краще. Принаймні тітушок менше, а підтримку одіозному нардепу Тимошенку вже здійснюють особи у формі воїнів з Донбасу", - написав Микола Булатецький.

Нагадаємо - на 198-му окрузі із центром у Смілі самовисуванець Сергій Рудик перемагає народного депутата 7-го скликання Віктора Тимошенка. Однак підрахунок голосів зупинився на позначці 94,11%. Протягом другої половини дня дані по округу на сайті ЦВК майже не оновлювалися.

Ні в штабі Тимошенка, ні в штабі Рудика коментарі "Прочерку" не надають...


реклама

Коментарі  

 
0 #4 Крим 27.10.2014 22:57
Ну что, друзья мои, пришло время поговорить без горечи в голосе о том, что мы, крымчане, огульно предали Украину, что мы все с дрожью в голосе от счастья рвали на себе волосы при виде «вежливых людей». О том, что мы не боролись за свою свободу и разрешили себя так безжалостно поиметь. Нас оскорбляли тем, что мы- тупая вата, от которой надо отказаться как можно быстрее, чтобы гидра московии не приперла из Крыма в Украину.
Я вас всех торжественно поздравляю. Гидра московии не приперла из Крыма. Вы ее реанимировали внутри Украины и привели в Парламент под новым слоганом «оппозиционная партия». Я вас всех поздравляю. Теперь в нашем Парламенте будет почти 10% единороссов, 7,5% ЛДПР-овцев, во главе с вилами, итого 17% тех, кто будет устраивать парламентское цирковое шоу «Путин- х-ло, спаси нас».
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Петро 27.10.2014 20:19
А воно в тебе було??? крім гасла"БАНДУ ГЕТЬ"!!!!!
а тепер за нациками бігаєш!!!!!! .....................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Українець 27.10.2014 19:47
Булатецькому - як здається, то хреститься треба! Ваше місце, шановний Миколо Івановичу *************** ******* заодно і пана Рудика прихопіть, йому теж там місце
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Америка з Вами 27.10.2014 18:36
яке минуле?Як у iсторiї виникниння України 140 тис лiт назад,ще за неантердальцiв
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100