реклама

реклама

Центрвиборчком ухвалив рішення перерахувати до держбюджету кошти, внесені представниками екс-регіонала Володимира Олійника в якості застави для реєстрації кандидатом у президенти.

98_tn

Відповідне рішення було ухвалено в ході засідання ЦВК 30 березня, повідомляє «Українська правда».

За даними ЦВК, до комісії надійшли звернення Чорнобильського С.В., Мартиненка О. Ф., Відомого М.М., Олійника Д.В. щодо повернення коштів, внесених на спецрахунок в якості грошової застави для реєстрації Володимира Олійника, колишнього мера Черкас, колишнього нардепа-регіонала кандидатом на пост президента України на чергових виборах.

Комісія відмовила у задоволенні звернень у зв’язку з відсутністю правових підстав, йдеться у повідомленні.

«1 млн 5 тис. гривень від Відомого М.М., 598 тис. гривень від Мартиненка О.Ф., 598 тис. гривень від Олійника Д.В. та 299 тис. гривень від Чорнобильського С.В. вирішено перерахувати до держбюджету України», – повідомили у ЦВК.

Нагадаємо, 31 березня в Україні проходить перший тур виборів президента, участь у ньому беруть 39 кандидатів з 44, раніше зареєстрованих ЦВК. Представник екс-нардепа від Партії регіонів Володимира Олійника, який після Революції Гідності виїхав до РФ та заснував там «Комітет порятунку України», подав документи до ЦВК на початку лютого, однак у реєстрації Олійнику відмовили: комісія встановила, що він не особисто подав заяву, не засвідчив її належним чином, заставу за Олійника подали четверо інших осіб, що суперечить закону. Ще одним аргументом стало те, що Олійник з 2014 року фактично не проживає в Україні. У ЦВК з'явилися сумніви у достовірності документів і того, що їх подавав саме Олійник. Тому документи мали направити у поліцію для перевірки.

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 Черкащанин 01.04.2019 09:36
Алєйнік може бути щасливим, що "абдєлался льогкім іспугом" - гроші все одно не його, а пукіна були.
А якби сам приїхав в Україну - то вже баланду сьорбав би. А оно єму нужно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Уманский Еврей 01.04.2019 02:08
какой бы Олейник был, деньги которые он внёс должны быть возвращены. Если так себя ведёт государство, так это бандитизм на гос. уровне. Нужно через суд доказывать чьи деньги, а не красть вот так нагло на весь мир. Если на ЦИК будет подан иск в Евро суды, то Украина проиграет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Артур 31.03.2019 17:06
Общий фанерный пролёт... :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100