реклама

реклама

lavr-600x900 По округу №194 у місті Черкаси від партії «Демократична сокира» балотуватиметься Ярослав Лавров, активіст, медіаменеджер.

Про це інформує «Дзвін».

«Всі хизуються своїми списками, хоча не всім, насправді, варто ними пишатися, похизуємося і ми», – написали на сторінці у «Фейсбук» «Демократичні сокирівці» і виклали прізвища власних кандидатів до парламенту. «Нам не соромно за жодну людину серед тих, яких ми подали на одномандатні округи. Це ветерани, волонтери, підприємці, активісти партії і керівники місцевих партійних організацій. Це люди, які зможуть гідно представляти партію і свої міста у парламенті. Це люди, які звикли боротися і перемагати», – йдеться в дописі.

«Цьогоріч партія не йде до парламенту «списком», оцінюючи реальні шанси. Було б нелогічно заплатити чотири мільйони гривень за реєстрацію партії із коштів прихильників, адже ризики не пройти дуже великі. Тому вирішили висунути мажоритарників», – зазначає сам Лавров.

Лавров за освітою юрист, багато років був активістом у Черкасах. Був випадок, коли в його автівці прострелили вікна. Тоді винних не покарали. Він брав участь у переатестації черкаських правоохоронців. Наразі заявляє про те, що вступає за продовження реформи правоохоронної системи.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Петренко 18.06.2019 08:50
жалкий клоун
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 ??? 17.06.2019 23:50
Що за партія така - "Демократична сокира"? Це якесь відгалуження руху імені Ляшка - "Радикальні вила"? :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100