Кримінальне провадження щодо «підкупу виборців» на користь кандидата в президенти Петра Порошенка, яке було розпочато в березні, наразі закрито.

Рогачов

Нагадаємо, 29 березня черкаські батьківщинівці повідомили, що зафіксували факт масового підкупу виборців на користь кандидата Порошенка, і викликали поліцію. У свою чергу поліція поширила повідомлення, що на гарячому зафіксувала підкуп виборців представниками одного з кандидатів у президенти. А штаб кандидата в президенти Петра Порошенка тоді назвав усю цю ситуацію провокацією з боку "Батьківщини".

Натомість, під час сьогоднішньої прес-конференції заступник начальника ГУНП України в Черкаській області – начальник слідчого управління Євген Рогачов поінформував журналістів, що наразі кримінальне провадження закрито.

– Слідчі дії проведено в повному обсязі. Особи, відомості про яких було вилучено, встановлені, допитані. Підтверджено, що всі, хто значився у вилучених списках, отримали грошові кошти за певні виконані роботи –агітацію і допоміжні роботи (перевезення, підвезення, надання певних послуг з приводу забезпечення процесу агітації), – сказав Євген Павлович. – Дане кримінальне провадження перебуває на вивченні в прокуратурі. Якщо ми ухвалили незаконне рішення (щодо закриття провадження, – ред.) – там скасують.

Євген Рогачов також додав, що вилучені 29 березня кошти повернуто власникам.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Петрович 17.07.2019 20:31
Всьо правильно. Єслі чьо прокурор поправить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100