реклама

реклама

У Черкасах ініціюватимуть скасування рішення виконавчого комітету про визначення переможця конкурсу на управителя багатоповерхівок, які раніше обслуговували СУби.

67399933_366302234087227_4393715281399119872_n

Про це заявила кандидатка в народні депутати по 194 виборчому округу від ВО “Батьківщина” Світлана Кузьмінська.

“За час передвиборчої кампанії я побувала не в одному дворі будинків, у яких не створено ОСББ. Люди постійно жаліються, що тариф на обслуговування будинків виріс у декілька разів, їм вже надходять оновлені платіжки. Однак ситуація не стала краще. Скарги на управлінську компанію чую на майже кожній зустрічі. Мовляв, грошей хочуть більше, але послугу належним чином так і не надають. Містяни відверто не розуміють складову тарифу,  роз’яснювальну роботу з ними ніхто з мерії не проводив.  Виконком тариф підняв, а там далі розбирайтеся як хочете, але щомісяця платіть.

Враховуючи ситуацію, разом із депутатами від фракції ВО “Батьківщина” в Черкаській міськраді будемо ініціювати скасування рішення виконкому про результати тендеру на визначення управителя багатоповерхівок. Переконана, що інші представники депутатського корпусу підтримають таку ініціативу”, - відзначила Світлана Кузьмінська.

* Передвиборна агітація

реклама

Інші матеріали по темі:

bigmir)net TOP 100