реклама

реклама

Поки що лідером виборчих перегонів на посаду міського голови Сміли є Сергій Ананко, на другому місці іде Віктор Овчаренко.

551551_1000

Про це інформує Сміла.UA.

Але, як наголосшує видання, це ще не точні дані і впродовж дня ситуація може змінитись. Конкретні цифри теж поки що не названо.

Що стосується партій, представники яких потраплять у міську раду, то тут лідирують ВО «ЧЕРКАЩАНИ», «Слуга Народу», партія Сергія Рудика «Час змін», «Наш край», «ОПЗЖ», «За майбутнє».

Досвідчені працівники виборчих дільниць розповідають, що прийомка бюлетенів буде досить довгою. Станом на 7.00 ранку було прийнято лише три дільниці. Фіксується багато порушень. Так, наприклад, по дільниці №710933 склалась незрозуміла ситуація. При 287 виданих бюлетенях за списки політичних партій було віддано аж 440 голосів (!). Тож у ТВК ухвалили рішення про перерахунок на цій дільниці. Але зроблять це в останню чергу, коли приймуть всі бюлетені з інших дільниць. Після прийняття документів від інших комісій бюлетені з цієї дільниці рахуватимуть члени міської ТВК.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Тю 26.10.2020 14:16
А Батьківщина в Смілі шо? Не проходить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100