реклама

реклама

«Виборами без вибору» назвав міський голова Умані, представник партії «Пропозиція» Олександр Цебрій голосування на місцевих виборах 25 жовтня. Нагадаємо, за попередніми даними, він програє виборчі перегони представниці партії «За майбутнє» Ірині Плетньовій.

Цебрій

– Ситуація цікава не тільки в Умані. Такої ситуації, як зараз, із виборами не було ніколи. Загалом по всій Україні – тотальне фальшування, тотальний підкуп, тотальні зловживання на рівні ТВК, і я навіть не знаю, як назвати ці вибори, – заявив пан Цебрій під час свого вчорашнього прямого ефіру на фейсбуці. – Це – вибори без вибору чи узаконене фальшування, чи як в інший спосіб це назвати?.. Але це – дійсно спотворені вибори, і я з самого початку говорив, що не вірю в чесність і прозорість цієї виборчої кампанії.

Міський голова нагадав, що в Умані у виборах брали участь ще двоє людей із прізвищем Цебрій (так звані «клони»). Крім того, партію «Пропозиція», від якої він балотувався, зняли з виборів у міську раду Умані.

Крім того, Олександр Цебрій закинув «центральній владі» помилки в організації виборчого процесу в період коронавірусної пандемії й проведення «дурнуватого опитування за незрозумілими п’ятьма питаннями» – все це, на думку Цебрія, поставило під загрозу здоров’я і життя українців. Цебрій вважає, що «центральна влада» спеціально відтягувала до виборів перехід багатьох районів України у «червону зону», тож рішення про включення Умані до числа районів і міст «червоної зони» може бути ухвалено вже найближчими днями.

Олександр Цебрій сказав, що не буде вітати Ірину Плетньову з перемогою, оскільки, на його думку, ця перемога «сфальшована» і «вкрадена», та пообіцяв перейти у жорстку опозицію до нової влади міста, вимагаючи реалізації всіх передвиборних обіцянок. При цьому за наслідками виборів пан Цебрій не лише втрачає посаду міського голови, а й не здобуває статусу депутата.

реклама

Коментарі  

 
+3 #7 Ольга 03.11.2020 11:18
Партія "За майбутнє" пов"язана із іменем Антона Яценко (який довго був "куратором" в Умані). Тож його помічниця Ірина Плетньова тут "перемагає". І не дивно, що директор Лисянського лісництва Проценко із партії "За майбутнє" (яку прикрасив своєю присутністю Лисянський хлопець Бондаренко) - "перемагає" на виборах. Та ж ситуація у Христинівці, і знову "За майбутнє" у лідерах. Так ще трошки і вони будуть тримати "під контролем" (улюблений вислів Бондаренка) весь захід Черкаської області. А посада мера Бондаренку дасть дуууже багато можливостей....Це так, мої роздуми як старожила -спостерігача, що зробили із моїм містом за ...надцять років.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Strom 29.10.2020 21:43
Були фальсифвкації. Та й не одні. Лише 1 біда. Пан Цебрій забув згадати, що фальсифікації були з його сторони, коли підлеглі Кучер Галини з паспортами інвалідів та людей з вадами здоров'я йшли і голосували за чужими документами на користь пана Цебрія. Одна біда. Він всіх так за**ав, що навіть це не спасло його. А так все правильно сказано. Фальсифікації були...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Бувший 29.10.2020 19:18
Когда люди за тебя второй раз не голосуют,лучшег о аргумента,чем фальсификации просто нет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 007 29.10.2020 17:16
Цитую Безграмотний:
Правду каже. Таких фальсифікацій не буоло ніколи

Вибори як вибори. Кричущих порушень не було, так що Цебрій бреше і не червоніє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Так ясен пентиум. 29.10.2020 16:19
Нет такого преступления на которое не пойдёт Гантон Яценко, чтобы обеспечить себе 300% прибыли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Безграмотний 29.10.2020 15:39
Правду каже. Таких фальсифікацій не буоло ніколи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Ахтокупив СІЧ? 29.10.2020 15:19
Треба було працювати для міста,а не купляти партійні осередки. Підвищував проїзд в Умані ітп. Все народ дурний , не "бачить благодаті". нард замінює не ефективних менеджерів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100