реклама

реклама

На 197-му виборчому окрузі з центром у Золотоноші, від якого народним депутатом у 2019-2021 роках був Олександр Скічко, на виборах 31 жовтня партію «Слуга Народу» представлятиме нинішній голова Золотоніської громади Віталій Войцехівський.

1

Таке рішення сьогодні ухвалила Політична Рада Черкаської Обласної організації цієї політичної сили. Це рішення має бути затверджено 6 вересня на засіданні Політради всієї партії.

Голова Черкаської обласної організації «Слуги Народу» Олександр Завітневич, який вів засідання, нагадав, що цьогоріч 30 березня Верховна Рада України достроково припинила повноваження народного депутата України Олександра Скічка, оскільки його було призначено головою Черкаської облдержадміністрації. 9 квітня Центрвиборчком призначив проміжні вибори народного депутата України у 197-му окрузі.

– Те, що Олександр Скічко переміг із результатом понад 50% голосів виборців та з майже втричі більшим відривом від найближчого опонента, свідчить про значну підтримку «Слуг Народу» жителями округу. Отже, політична партія почувається зобов’язаною виправдати сподівання виборців і висунути гідного кандидата, – зауважив Олександр Завітневич.

Кандидатуру Віталія Войцехівського на своє місце в парламенті запропонував Олександр Скічко.

– Я, без перебільшення, вклав у цей округ душу, і мені не соромно за час, який я представляв його у Верховній Раді, – сказав Олександр Олександрович. – Розглядаючи різні варіанти кандидатур, я мав зупинитися на такій, яку готова підтримати значна частина виборців округу.

2  

Він повідомив, що за результатами опитування, яке провели партійні волонтери, 20633 виборця підтримали кандидатуру Віталія Войцехівського.

– Віталія Войцехівського знають як досвідченого керівника Золотоніської громади із надзвичайно високим рівнем довіри серед її жителів, адже золотонісці вже втретє довірили йому бути міським головою. Зокрема, під час останніх виборів за Віталія Олександровича проголосувало 56 відсотків містян, – зауважив Олександр Скічко. – За 10 років головування Віталія Войцехівського Золотоноша разюче змінилася на краще. Звичайно, попереду в місті ще багато роботи, але результати вже є! І є чим пишатися!

У свою чергу Віталій Войцехівський подякував за надану підтримку та у своїй промові наголосив, що вирішив приєднатися до команди Президента Володимира Зеленського після розмови із ним. Своїм головним завданням у парламенті Віталій Олександрович бачить сприяння успішному завершенню адміністративної і адміністративно-територіальної реформ.

Він додав, що не залишає Золотоношу. Більше того, у парламенті з’явиться більше можливостей допомогти і рідному місту, і округу в цілому.

– Якщо виборці довірять мені представляти округ у Верховній Раді, я обіцяю залучати кошти державного бюджету у вигляді субвенцій на ремонт доріг, закладів освіти, культури та охорони здоров’я, а також у розвиток інфраструктури на території як виборчого округу №197, так і за його межами, – наголосив Віталій Войцехівський.

Серед пріоритетів своєї майбутньої парламентської роботи він назвав розбудову інфраструктури, створення нових робочих місць і розвиток туризму. В усіх цих напрямках Віталій Войцехівський використовуватиме досвід, який він набув, працюючи міським головою Золотоноші.

Відповідаючи на запитання членкині Політичної Ради Роксолани Підласої, яка поцікавилася, у якому комітеті Верховної Ради він має бажання працювати у разі його обрання нардепом, Віталій Войцехівський відповів:

– Я маю більше 10 років досвіду роботи у місцевому самоврядуванні. І тому в разі обрання мене народним депутатом України маю намір долучитись до роботи комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

А на запитання, чи зможе він виконати свої зобов’язання перед виборцями за ті три роки, які залишилося працювати цьому парламентському скликанню, Віталій Войцехівський відповів:

– Я переконаний, що команда «Слуги Народу» – дуже потужна, вона це довела за попередні два роки роботи. Думаю, працюючи в її складі, я зможу зробити дуже багато корисного.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Михайло 07.09.2021 14:56
Завжди з засторогою відносився до тих, хто стрибає в правлячі партії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Лейба 04.09.2021 20:12
Цитую Денис:
Чудовий мер! Буде таким же депутатом

Не быть ему депутатом. Зря паны-слуги народные деньги тратят. Да какой с них спрос... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 И зелёные партийные трусы 04.09.2021 15:13
Как переходящее знамя, ему в руки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-17 #2 Денис 04.09.2021 12:23
Чудовий мер! Буде таким же депутатом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 захар 04.09.2021 11:39
А на запитання, чи зможе він виконати свої зобов’язання перед виборцями за ті три роки, які залишилося працювати цьому парламентському скликанню, Віталій Войцехівський відповів:

– Я переконаний, що команда «Слуги Народу» – дуже потужна, вона це довела за попередні два роки роботи. Думаю, працюючи в її складі, я зможу зробити дуже багато корисного

А в платёжки давно смотрели ребята а из почтовых ящиков иски по судовым позывам давно вынимали от шкуродёров а особняки видели какие руководство коммунальных предприятий при вашей власти понастроило за у нас уворованные деньги а цены в магазинах нереальные а сдыхающие без медобслуживания пенсионеры на нищенскую пенсию влачащих жалкое существование а ваш керманыч зеля со своей кралей и бригадой по курортам да америкам за гос счёт катается.Нет за Зе воров голосовать не буду точно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100