реклама

реклама

Центральна виборча комісія зареєструвала ще двох кандидатів у депутати по виборчому округу № 197. Ними стали киянин Антон Подчапко від партії «Влада народу» та львівянин Богдан Панкевич від Української Галицької Партії. Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

94_tn

Антон Подчапко тимчасово не працює, має середню технічну освіту. Проходить свідком у жахливій справі, коли від голоду помер однорічна дитина. Справа тягнеться кілька років. Його цивільна дружина, залишивши вдома двох дітей, поїхала до Антона. З ним вона провела 9 діб. У цей час малолітні діти (молодшому був рік, а старшій дівчинці – три роки) залишилися вдома самі, закритими у кімнаті. Від голоду хлопчик помер, а дівчина врятувалася, бо пила воду для поливу квітів і їла шпалери. Нині горе-мати під вартою, тривають судові процеси. Її засудили до 8 років, п’ять з яких вона відсиділа в СІЗО (за законом Савченко один день перебування в СІЗО рахується за два дні). Нині триває апеляційний розгляд справи. Антон у справі проходить свідком. Він стверджував, що не знав про цю ситуацію, бо був переконаний, що діти у свекрухи, пише ВІККА

Богдан Панкевич – політик і дипломат зі Львова. У минулому – лідер Української Галицької партії. Публіцист і дипломат. У період 1996-2006 років був Почесним консулом Нідерландів у Львові.

DSC08731-e1551358578344

Нагадаємо, що 3 вересня Центральна виборча комісія зареєструвала першого кандидата в депутати по 197 виборчому округу. Ним став представник ВО «Свобода» Андрій Іллєнко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Перехожий 11.09.2021 23:47
Почесний консул це не карьерний дипломат, це скоріше "громадське навантаження"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100