реклама

реклама

19 жовтня 2021 року під час засідання Верховної Ради України народний депутат Іван Крулько з парламентської трибуни повідомив про події, що мають, на його думку, місце під час виборчого процесу на проміжних виборах народного депутата України у 197 одномандатному виборчому окрузі та містять ознаки вчинення кримінального правопорушення.

Зокрема, депутат озвучив наступну інформацію: “Але найгірше – це підкуп виборців. Та шалена машина, яка сьогодні розміщена на виборах у золотоніському окрузі по підкупу виборців, я такого ще не бачив – по 5 тисяч гривень дають за один голос. Скільки ж це треба було накрастися, щоби роздавати такі шалені гроші на підкуп виборців?” (Стенограма пленарного засідання Верховної Ради України – з 2 години 37 хвилин 2 секунди до 2 години 40 хвилин 2 секунди).

У зв'язку з повідомленнями про можливі факти підкупу виборців на проміжних виборах народного депутата України у 197 одномандатному виборчому окрузі Громадянська мережа ОПОРА звернулася до правоохоронних органів здійснити перевірку виявлених фактів та вжити необхідних правових заходів.

Наголошуємо, що надання матеріальної вигоди виборцям спотворює їх волевиявлення та порушує конституційний принцип вільних виборів. Через це закликаємо виборців робити усвідомлений вибір й не поступатися на провокації, які можуть мати наслідком притягнення до кримінальної відповідальності, а також повідомляти будь-яку інформацію щодо озвучених та інших фактів підкупу виборців правоохоронним органам. Також усіх суб'єктів виборчого процесу просимо неухильно дотримуватися виборчого законодавства задля організації та проведення демократичних виборів та утриматися від будь-яких неправомірних дій, що заважатимуть цьому.

Про це інформує ГМ ОПОРА

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Реально 21.10.2021 10:53
Це штаби від БЮТ,кажуть кандидатам в нардепи,що по 5 тисяч, а насправді штаб пташки очолює бувши зам губернатора, який роздав по печенюшке. А Іра з цього штабу тим паче хоче з дурачками працювати. В штабі Войцеха Ярузельського , вчителька Бочка подібні до Вас Іванушка, дуже економні та жадноваті. Мабуть БЮТ пролетить з зятьком, як пташка над Воронежом, то ваньчата готують санчата і стелять соломку. Заява в МВС Є, З доказами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100