реклама

реклама

Лідерка фракції та однойменної політсили «Батьківщина» Юлія Тимошенко на засіданні погоджувальної ради в парламенті виступила щодо ситуації в окрузі 197, де цими вихідними на Геловін пройшли довибори в ВРУ. За попередніми даними переміг представник провладної сили від Слуг Віталій Войцехівський.

38b999408446d0b2e95506413f7ebcf4

«Я щойно почула з якою помпою партія влади звітує про перемогу своїх кандидатів до Верховної Ради. І хочу сказати, що такого цинізму в цих стінах ще ніхто не бачив. Справа в тому, що в Черкаській області на окрузі 197, де балотувався від влади Войцехівський, там не просто були підкупи, а підкупи були офіційно встановлені ОПОРОЮ і рухом «Чесно». Зараз всі звернення пішли до поліції. Якщо там не відреагують, будуть, без сумніву, подання до суду. Зараз зрозуміло, чому міняли міністра МВС. Бо треба всі ці підкупи до ВРУ покривати, покривати злочини. Нові обличчя при владі, але зі старими підходами. Такого підкупу як в Черкасах, ні ОПОРА, ні рух «Чесно» ще не бачили. Для нас Войцехівський ніякий народним депутатом не буде. Це буде чергова куплена маріонетка», – зазначила Юлія Тимошенко.

Вона сказала, що демократія і вільні вибори тепер в країні завершилися.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 Оценочная задача 02.11.2021 17:14
Зная исходные данные полученной суммы одним "выборцэм", как конечным звеном цепочки, за продажу своего голоса цеховскому, оцените по ранее приведённой на "Прочерке" таблице предвыборных трат кандидонов в депутаны, какова была оценочная цена голоса у остальных предвыборных пройдох на доступ к корыту (пропорцию трат предвыборных сум будем считать равной пропорции оплат за голос своих "поклонников").
Ну и как вам полученная оценка голосов по каждому "выборцю"? Та канешно ваша Йуличка взвоет и на своей косе повесится. От жлобства. Она за такие деньги удавится. Успех выборов - в колличестве зелени предложенной кандидоном и его спонсорами "избирателю".
А теперь представьте, эти затраченные суммы будут отбиты с большим наваром, за минимальное время сидения избранником в купленном ему кресле. И эти суммы будут отбиваться с вас всех, а не только с элохтората избранника.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #5 Віктор Анатолійович 02.11.2021 15:10
:D Юлі не вдалося зятя Соболєва притягти у раду? Яке нищастя!!!! Якже тепер Черкащина без Голуба?
А йулька навіть засоромилася публічно підтримати Голуба. Щоб не спалитися на його схемах і не привязатися до кидалова? Бо ж звідки гроші у голуба?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #4 ЮЗР 02.11.2021 13:50
Вой 8)цехівстький радіє,а Юля скаженіє)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 аудит 02.11.2021 13:42
Вірити Тімохі - себе дурити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Ого 02.11.2021 13:07
Народный депутат Григорий Омельченко, который в 2009 году был исключен из БЮТ, сообщил, что экс-премьер была завербована ФСБ в июле 1995 года, после того, как была задержана в России за контрабанду валюты.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Її цинізм 02.11.2021 13:03
Не перевершити,чог о коштує Україні "спасіння" Європи в 2009 році. Участь в операції Надія Савченко. Здача з Ющем КРАЇНИ віку ростовському.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100