реклама

реклама

9 листопада після перерви Центральна виборча комісія продовжила роботу в режимі засідання.

Комісія отримала інформацію від Пʼятого та Шостого апеляційних адміністративних судів щодо того, що в їх провадженні не перебувало справ, які могли б вплинути на встановлення результатів проміжних виборів народних депутатів України 31 жовтня 2021 року в ОВО № 197.

Тож, відповідно до статті 99 Закону України "Про вибори народних депутатів України" на підставі протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування в одномандатних виборчих округах № 184 та № 197 ЦВК встановила результати проміжних виборів народних депутатів України 31 жовтня 2021 року в цих округах.

Своєю чергою в ОВО № 197 народним депутатом України обрано Віталія Войцехівського, за якого проголосувало 15 429 виборців (46,1 % від кількості виборців, які взяли участь у голосуванні).

525484_2_w_590

Відповідні протоколи ЦВК підписали всі присутні на засіданні члени Комісії.

Слід зазначити, що у подальшому, відповідно до виборчого законодавства, для реєстрації народним депутатом необхідно подати до ЦВК не пізніш як на двадцятий день з дня офіційного оприлюднення результатів виборів документ про звільнення з роботи (посади), не сумісної з депутатським мандатом, та (або) копію зареєстрованої заяви про припинення дії іншого представницького мандата.

Після отримання та розгляду перелічених документів Комісія ухвалює рішення щодо реєстрації обраної особи народним депутатом України.

Пресслужба Секретаріату Комісії

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 СОЛДАТ 09.11.2021 19:48
А тим часом гордон і комаровський вибачились за те що підтримували на виборах зільонкіна.Думаю що і цей клоун скоро допетрає в яке ге вступив. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Цицько 09.11.2021 19:19
Свежайший оператор пульта для голосования по приказу с Банковой. Шаг вправо, шаг влево - пять суток расстрела :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100