У суботу партія Наталії Королевської «Україна – Вперед!» на Черкащині представила свою презентацію «Нова економіка – нова країна». Протягом дня представники політичної сили зустрілися з жителями Золотоноші, Чапаївки та Черкас.


Лідерка партії «Україна – Вперед!» Наталія Королевська переконана: прийшов час нових політиків.

– Сьогодні я ніде не побачила людини, яка могла б сказати, що у неї все добре. Я дивлюсь на нашу країну і думаю, як так можна було все зруйнувати за 20 років? Як можна було до такого довести Україну? У нас же гарна країна! В України є колосальні можливості. Є шанс все виправити. Я не хочу так жити ще 5 років. Прийшов час змін! – наголосила Наталія Королевська.

На переконання Наталії Юріївни, депутатський корпус з 450 осіб потрібно зменшити до 150, адже бюджет не в силах витримати такої кількості, та й на сесії багато хто не з’являється.

Спортсмен Андрій Шевченко, який є № 2 у списку партії «Україна – Вперед!», наголосив, що спорт сьогодні в Україні майже не розвивається.

– Я зробив усе для України, як спортсмен. Я зробив все, щоб її знали та поважали у Європі, – почав Андрій Шевченко.


Спортсмен переконаний: його багаторічний досвід проживання у Європі допоможе навести лад у спортивній сфері.

– Я багато років прожив у Європі і знаю, як живуть там люди. Я знаю, що таке свобода слова, демократія і що для цього роблять політики. Україні необхідні міни. Я зробив всій вибір, – сказав Андрій Шевченко.

Особливу увагу він звернув на розвиток шкільного спорту, для якого потрібно збільшити фінансування, забезпечити дітей доступним інвентарем. Також потрібно створити сприятливий клімат для інвестування у спорт.

За освіту в списку Наталії Королевської відповідає Роман Васько (№ 4). За його словами, сьогодні освіта в Україні на жахливому рівні. Кількість дитячих садочків постійно скорочується, у середній школі не обладнані навчальні кабінети, а велика кількість ВНЗ не дає студентам ні якісної освіти, ні роботи.

– За нашою програмою є збільшення фінансування освіти до 7,5 % ВВП. Зараз наша держава виділяє на одну особу, яка навчається, 75 доларів, тоді як Росія – 125. Нерідко різницю доводиться доплачувати батькам, – зазначив Роман Васько.

На його переконання, «реанімувати» українську освіту зможе збільшення фінансування та оптимізація ВНЗ.

Також партія «Україна – Вперед!» пропонує збільшувати кількість дошкільних навчальних закладів.

– Ми хочемо, щоб кожна дитина у великому місті та маленькому селі мала рівні можливості. Щоб дитина в першому класі могла з легкістю засвоїти все, що треба, – наголосив Роман Васько.

Усі школи він пропонує оснащувати інтернетом. Щодо професійно-технічних закладів, то їх варто розміщувати не хаотично, а згідно з вимогами регіону.

– Щодо заробітних плат освітян, то їх ми вважаємо недостойними. Їх треба збільшувати! – заявив Роман Васько.


На переконання № 10 партії «Україна – Вперед!» Станіслава Зінченка, Україні потрібно підтримувати малий та середній бізнес, адже це збільшить кількість робочих місць.

– Це парадокс, коли увесь світ захищає своїх виробників, а наша держава бореться з ними за допомогою нового податкового кодексу і т. д. Зараз держава витрачає 10 мільярдів гривень на рік на підтримку системи центрів зайнятості. Вдумайтеся у ці суми! – закликав Станіслав Зінченко.

За його словами, партія «Україна – Вперед!» вже підготувала більше 20 законопроектів для підтримки національного виробника.

Питанням транспортної інфраструктури у партії Наталії Королевської займається № 6 Сергій Нікулін.

– У Черкасах є порт, однак працює він з мінімальними обсягами. Черкаси могли б розвиватися, як колосальний транспортно-логістичний центр. Для цього потрібно створити нові закони для створення сприятливого економічного клімату, – прокоментував Сергій Нікулін.


Жвава розмова членів партії «Україна – Вперед!» із черкащанами затягнулась на кілька годин. Відповідаючи на питання черкащан у драмтеатрі, Наталія Королевська пообіцяла також захищати українську мову у Верховній Раді та зазначила, що Закон «Про мови» є неприпустимим, а мова в Україні повинна бути одна.

реклама

Коментарі  

 
0 #13 Олег 15.10.2012 08:12
Плагіатори, передерли у КПУ все що тільки можна. Та на відмуні від бійців з червоними прапорами, ці "впередівці" після виборів навіть не будуть намагатись виконати свої обіцянки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 Kroton 12.10.2012 09:25
Україна на краю прірви.Україна-вперед!
Анекдот-правда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 Комуніст 11.10.2012 10:49
Цитую Пофігіст:
Цитую Комуніст:
Слово-в-слово Програма КПУ!Але щодо антиукраїнськос ті, важаємо за зло бандер, націонал-зрадників.

У Королевської і так рейтинг - нижче плінтуса, а ти ще кажеш, що вона на комуністів схожа :-x
Схожа. І Ви, шановний, теж. Да да! Ви ж не сидите байдужо "на печі", чекаючи,що Вам сьогоднішні пани на шию повісять - чи біло-блакитне ярмо, чи помаранчово-"батьківщинне", не хватаєтесь за МГ-3 і не повзете "до схрону" чи "криївки". Ви обурюєтесь, сперечаєтесь, навіть хамите інколи, але ж задля кращого майбутнього! І ми також. Товаришу мій Пофігіст, всі товариші, Rot Front!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 Василь 10.10.2012 22:38
конєзавод у нас вже є, навіщо області ще один? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #9 Черкащанин 10.10.2012 17:18
Шева навдало зіграв головою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #8 Пофігіст 09.10.2012 17:51
Цитую Комуніст:
Слово-в-слово Програма КПУ!Але щодо антиукраїнськос ті, важаємо за зло бандер, націонал-зрадників.

У Королевської і так рейтинг - нижче плінтуса, а ти ще кажеш, що вона на комуністів схожа :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Виталий 09.10.2012 17:32
Цитую Комуніст:
Наталіє Юріївно! Кидайте все, віддайте гроші бідним, як вчив Христос, і повертайтесь до нас! Ваші ж передвиборчі тезиси - плоть від плоті з вчення Маркса-Леніна.Будете в нас секретарем в якомусь обкомі. Будете людям реально допомагати. Не робіть так, як "ударник" Віталій, - не сповзайте до прірви націоналізму. То - дно.


Тільки після того як Петро Миколайович переїде зі свого шикарного палацк в кімнату в гуртожитку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #6 Комуніст 09.10.2012 17:06
Цитую укр:
Щоб збудувати українську ДЕРЖАВУ(яку вже 20 років розкрадають ) потрібно: Провести люстрацію діючої влади (парламент,АП,С БУ,ГПУ,МВС,уряд ,суди); Гаранту забезпечити імпічмент ; Відновити графу «національність » в паспорті; Зарплата депутатів ВР мусить залежати від наслідків діяльності (2000 грн); Працюючим – обгрунтовану заробітну плату; Заборонити антиукраїнські партії ( ПР,КПУ,..); Приватну власність, здобуту злочинним шляхом, повернути у комунальну власність, Позбавити громадянства України членів 5-ї колони, тобто - позбавити права голосу, та права займати державну посаду; Відновити фінансування медицини, освіти; Видати кожному українцю земельний пай, Зупинити лихварську діяльність банків; Повернути сховані бандюками мільярди з офшорних зон; Повернути народу природні багатства країни; Позбавитись наслідків тоталітарного (пам»ятники, назви вулиць,міст) режиму;
- Слово-в-слово Програма КПУ!Але щодо антиукраїнськос ті, важаємо за зло бандер, націонал-зрадників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Сергій 09.10.2012 11:32
Шева правильно сказав: Україні необхідні міни. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Ужасть 09.10.2012 10:57
Цитую укр:
Щоб збудувати українську ДЕРЖАВУ(яку вже 20 років розкрадають ) Провести люстрацію діючої влади (парламент,АП,С БУ,ГПУ,МВС,уряд ,суди); Гаранту забезпечити імпічмент ; Відновити графу «національність » в паспорті; Зарплата депутатів ВР мусить залежати від наслідків діяльності (2000 грн); Працюючим – обгрунтовану заробітну плату; Заборонити антиукраїнські партії ( ПР,КПУ,..); Приватну власність, здобуту злочинним шляхом, повернути у комунальну власність, Позбавити громадянства України членів 5-ї колони, тобто - позбавити права голосу, та права займати державну посаду; Відновити фінансування медицини, освіти; ВПовернути сховані бандюками мільярди з офшорних зон; Повернути народу природні багатства країни; Позбавитись наслідків тоталітарного (пам»ятники, назви вулиць,міст) режиму;

Вот это похоже на позицию...Вас бы я поддержал кандидатом в депутаты. А то типа "апазиционэры"орут и волают...бандиты, бандиты... а сами берут баксы наличманом в карман.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100