реклама

реклама

Завдяки особистій рекомендації лідера «Фронту змін» Арсенія Яценюка до складу політради об’єднаної партії «Батьківщина» включено черкаського опозиціонера Максима Полякова. Крім нього, Черкащину в політраді партії, до якої увійшло 84 особи, представлятимуть ще двоє: куратор Черкащини від «Батьківщини», екс-віце-спікер парламенту, а нині нардеп Микола Томенко, голова обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко. Свій членський квиток нової партії Максим Поляков продемонстрував на сьогоднішній прес-конференції Об’єднаної опозиції Черкащини.

– Я взяв із собою членський квиток, який мені особисто вручили на урочистому об’єднавчому з’їзді ОО «Батьківщина» 15 червня Олександр Турчинов та Арсеній Яценюк. Відтак я вже став членом «Батьківщини». Думаю, невдовзі ми всі станемо членами «Батьківщини» – єдиної великої сильної команди, – посміхнувся Максим Анатолійович.



Нагадаємо, що 14 червня відбулася ліквідація партії «Фронт змін», яка вже наступного дня разом із партіями «Батьківщина», Партією «Реформи і порядок» та частиною «Народного руху України» злилися в єдину партію «Батьківщина». На ньому Юлія Тимошенко була обрана головою партії «Батьківщина», а Арсеній Яценюк – головою політради. Крім того, з’їзд підтримав висунення екс-прем’єра Юлії Тимошенко кандидатом у президенти у 2015 році.


– Багато хто не вірив в об’єднання. Партія регіонів, зокрема, намагалася зробити все, щоб ми не об’єдналися. Але опозиція показала свою єдність, те, що вміє відкладати свої амбіції, вміє домовлятися і працювати, – радіє уманський опозиціонер.

Піднесення колеги по партії підтримує і голова обласної організації Наталія Старікова.

– Мені подобаються слова Юлії Володимирівни (Тимошенко – екс-прем’єр-міністр, голова ВО «Батьківщина», – ред.) про те, що, якщо політичний з’їзд відбувається, значить ми «пройшли» політичний егоїзм, відкинули всі сумніви, і що дійсно всі політичні особисті амбіції – позаду. А попереду – велика довіра людей, – вважає Наталія Володимирівна.

Колега Полякова в політраді, голова Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко запевняє, що після об’єднання Україну чекають серйозні зміни, реформи та випробування.

– Головне – щоб ми не повторили помилки помаранчевої влади. На жаль, громадянське суспільство думає, що все зміниться відразу, але це не так. Український народ чекає нелегка доля з виправляння помилок теперішнього режиму на чолі з фактично групою бандитів, які керують сьогодні суспільством, – говорить Анатолій Васильович.

Максим Поляков запевняє, що обрання його до політради було для нього неочікуваною подією. Він вважає, що призначення відбулося завдяки особистій рекомендації лідера «Фронту змін» Арсенія Яценюка та голові обласної організації партії Наталії Старікової.

– Я у «Фронті змін» – понад чотири роки з часів заснування громадської організації. Це свідчить про те, що Арсеній Петрович (Яценюк, – ред.) цінує людей, які йдуть з ним у команді, а ми, в свою чергу, цінуємо цю підтримку. Велику роль у призначенні зіграла Наталія Старікова, за що я їй вдячний. Вона доклала дуже багато зусиль, щоб моя робота була найбільш ефективною. Це доводить те, що ми не боремося між собою за посади. Якщо партія так вирішила, ми виконуємо її завдання. Тому ми покажемо результат, покажемо, як ми вміємо перемагати і як ми вміємо боротися, – говорить Максим Поляков.

Потрапивши до вищого органу правління партії, уманський опозиціонер вже знає, над чим працюватиме в першу чергу.

– У нас є два невизнані переможці виборів – Микола Булатецький (виборчий округ №194 з центром у Черкасах, – ред.) та Леонід Даценко (виборчий округ № 197 з центром у Каневі, – ред.). Визнання результатів перемоги цих кандидатів я особисто вважаю своєю відповідальністю, честю Черкащини, – переконує Максим Анатолійович.

Друге завдання полягає в тому, щоб всі члени «Фронту змін» вступили до «Батьківщини». Планує член політради від Черкащини створити також міцні фракції «Батьківщини» в районах та обласній раді.

Також опозиціонер хоче усунути всі міжосібні чвари та зосередити всю енергію на єдину сильну й неконфліктну партію «Батьківщина».


– У нас є один-єдиний ворог – це Янукович і його банда. Тому командну роботу ми зосередимо саме на цьому. Головна наша мета – перемога на президентських виборах і повалення мафіозного режиму, який є сьогодні в нашій країні, – запевняє новообраний член політради «Батьківщини».

Фото з об'єднавчого з'їзду «Батьківщини» – byut.com.ua

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100