реклама

реклама

kord00 До селища Оршанець, що під Черкасами, Президент України Віктор Янукович у середу, 25 травня, прибув звичним транспортом - прилетів на вертольоті. Це вже друга поява Президента в області у цьому році.  Раніше він вже відвідував Черкащину -  у чистий четвер, 23 квітня, відкривав дитячу лікарню.

Військові Державної прикордонної служби зустрічали його, струнко вишикувавшись біля дошки пошани.

Янукович в Оршанці був дуже серйозний

Янукович в Оршанці був дуже серйозний

 

Керівництво області весь час супроводжувало Президента. "В тіні"

Керівництво області весь час супроводжувало Президента. "В тіні"

Чи то через спеку, чи через таку кількість військових, але Віктор Федорович був досить серйозний, а може навіть сердитий. Такий він був і під час промови в залі засідань навчального центру ДПСУ, і під час огляду виставки мобільних комплексів на базі різних транспортних засобів, і під час прес-конференції для журналістів.

kord3

Спершу Президенту розповіли про переваги цього навчального центру, а сам Віктор Янукович звернувся до усіх керівників навчальних центрів прикордонної служби України, які були на прямому зв’язку з залою.

– Перш за все хотів би привітати вас з Днем прикордонника (що буде відзначатися 28 травня – Ред.). Кордон – це одна з головних святинь держави, ознака її могутності. Саме тому державна прикордонна служба є і буде важливим інструментом національної безпеки держави, – виголосив Президент.

Відчувалося, що військовослужбовці у залі були напружені, боялися навіть поворухнутися. Як-не-як, не щодня Президент приїжджає. Як розповіли деякі службовці «Прочерку», раніше у них вже бував Президент – попередній. А Віктор Янукович відвідав їх вперше. Дехто з присутніх взагалі спілкувався з колегами за допомогою смс-повідомлень.

Принишклі офіцери переписувались по смс

Принишклі офіцери переписувались по смс

Не довго затримався у приміщенні високий гість. Після короткого засідання усі попрямували надвір оглядати мобільні комплекси. Окреме зацікавлення у Віктора Федоровича викликав вертоліт.

Віктора Януковича зацікавив американський вертоліт

Віктора Януковича зацікавив американський вертоліт

– Прилетіли сюди з Харкова за дві години десять хвилин. Цей вертоліт на балансі нашої компанії, але вироблений він в США. Тут цілий арсенал обладнання. Він може приземлятися навіть на воду, – розповів журналістам технічний директор компанії «Роутек Україна» Володимир Забурдаєв. – Ми сертифікуємо таку техніку в Україні. У прикордонних служб є плани закупити такі вертольоти і виконувати на них патрульну службу. А Президент цікавився сервісним обслуговуванням вертольоту, чим ми і займаємося.

kord6

– Керівництво нашого навчального центру багато приділяє увагу переоснащенню, новітній техніці. Ті хто на кордоні прагне створити протиправну обстановку, йдуть на крок попереду. І ми не маємо права відставати від них. А в деяких ситуаціях повинні і випереджувати. Тож керівництво служби приділяє переоснащенню значну увагу. А так як все починається в навчальному центрі, то всі зразки що є на кордоні, є і у нас. Це телевізійні засоби, прилади нічого бачення, новітня техніка, прибори орієнтування, новітня зброя. Ми вже не військові, ми військові лише за статусом, але ми вже правоохоронний орган, – зазначив перший заступник начальника навчального центру з організації навчального процесу ДПСУ Ігор Павлов. – Відповідно до цього змінилася тактика застосування прикордонних нарядів і принципи та підходи до охорони кордону. На сьогодні в нас навчається близько 700 курсантів. Бажаючих навчатися багато. Ми кожні два місяці проводимо набір. Конкурс становить один до двох, один до трьох. Адже сухопутний центр державної прикордонної служби у нас такий один.

У групі супроводу Президента - черкаський народний депутат Володимир Олійник

У групі супроводу Президента - черкаський народний депутат Володимир Олійник

Після екскурсії Президент дав коротенький брифінг – відповів всього на три запитання, як і попереджала його прес-служба.

kord10

При відповіді на перше питання він кволо відгукнувся за Черкащину. А інші стосувалися розвитку прикордонної служби України. Коли один журналіст не втримався і задав ще четверте, Віктор Янукович відповів «До побачення…» і пішов. Його вертоліт здійняв невелику куряву і зник за горизонтом.

Черкащиною Віктор Янукович пересувається винятково вертольотом

Черкащиною Віктор Янукович пересувається винятково вертольотом

реклама

Коментарі  

 
0 #12 ппппп 15.06.2011 11:05
[quote name="Черкащанин2"]Наслышаны наслышаны.... Как маленькие дети с школы которая находится на террритории Оршанца 3,5 часа простояли на солнце при +35 градусов когда ожидали вот вот с минуты на минуту прибывающего президента. А чтоб всё было хорошо тех с детей кто зеленел от жары и сонца отводили к скорой помощи, приводили в чувство, обливали водичкой и назад в строй. И что дети увидели за такие муки??? Просто вертолет в котором прилетел президент.... Не правду написал *** никаких детей не было. было 4 одинацити класници котиорые встрети Януковича. Детей на такие мероприятия не водят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 Вася 13.06.2011 23:36
Он все больше на Ельцина становится похожий
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 Мойша 30.05.2011 09:59
Так через годик долетается.......и перейдет в ранг космонавтов. 8)
В паспортный стол приходит еврей и говорит:
- Я хочу сменить фамилию.
- Какая у вас сейчас?
- Кацман.
- А какую хотите?
- Кацманавт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 Віктор 28.05.2011 14:51
2. В містечку заборонили вихоити з будинків. Біля кожного під'їзду поставили по двоє з УДО, які не давали нікому вийти. На криші як положено снайпери та інша охорона.
3. Прийняв "парад" в почесної варти, яку привезли з Києва та пофоткався біля офіцерів і солдат, яких опять привезли з Києва і Хмельницька.
4. Вся виставка також була привезена.

Висновок: Для чого приїзджати, коли це все можна показати і в Києві?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 Віктор 28.05.2011 14:48
Дуже велике бажання доповнити.
1. Звезли ветеранів Прикордонних військ з усієї України. Провели в них повний "шмон", поки вони пройшли повз рамку. Посадили їх в столовій і вони просиділи більше пяти годин в жарі, при повному параді (кітелі, піджаки, ордени тощо).
А Янукович до них відмовився заходити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 Игорь 28.05.2011 09:00
Надоела эта показуха! Ничего не меняется
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Vic 27.05.2011 22:27
Нехай щастить!
http://durdom.in.ua/uk/main/photo/photo_id/24362.phtml
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #4 Черкащанин2 26.05.2011 14:35
Наслышаны наслышаны.... Как маленькие дети с школы которая находится на террритории Оршанца 3,5 часа простояли на солнце при +35 градусов когда ожидали вот вот с минуты на минуту прибывающего президента. А чтоб всё было хорошо тех с детей кто зеленел от жары и сонца отводили к скорой помощи, приводили в чувство, обливали водичкой и назад в строй. И что дети увидели за такие муки??? Просто вертолет в котором прилетел президент....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 pchela 26.05.2011 07:39
И попутный ... ему в ...., чтоб голова лучше держалась! :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100