oliyn5 Народний депутат-черкащанин розповів, які документи за його підписом знайшли  у затриманого екс-заступника голови облради Юрія Вязьмітінова

– Є інформація, що Сергій Тулуб може бути призначений у Кабмін…
– Це питання – виключна компетенція Президента. Але кандидатура Сергія Тулуба називається поряд з іншими кандидатурами.
– А вам пропонували стати губернатором?
– Хочу через вашу газету передати особливо знервованим: мене влаштовує робота нардепа. Заспокойтеся, хлопці! Ніяких розмов щодо посади губернатора зі мною ніхто не вів. Якщо буде така можливість, я із задоволенням реалізував би себе у виконавчих структурах органів юстиції. У комітеті Верховної Ради я разом із колегами працюю над реформуванням органів правосуддя. Потрібно реально реформувати і міліцію, і прокуратуру, і суди.
– Днями затримали екс-голову Черкаської облради Юрія Вязьмітінова, вашого знайомого. Пишуть, що в нього знайшли ваші бланки…
– Там були мої звернення як народного депутата, а не чисті бланки! Він є працівником Головного управління Держкомзему. Оце крапка. Далі ця історія є для мене незрозумілою. Гучні прізвища з гучними фактами звучали в багатьох зверненнях. Я не знаю деталей, тож коментувати не можу. У цій ситуації потрібно дати час правоохоронним органам спокійно провести перевірку.

Колишній БЮТіівець Олійник: Мене влаштовує робота нардепа

Колишній БЮТіівець Олійник: Мене влаштовує робота нардепа


– З якого приводу ви писали звернення, які знайшли у Вязьмітінова?
– Я вам першим даю інтерв'ю на цю тему. Коли з'явилася заява СБУ про те, що йдеться про землі Процівської сільської ради Бориспільського району і назвали цифри – 57 гектарів, я відразу доручив помічнику пошукати той депутатський запит, який ми робили. І дійсно, я знайшов у архіві два свої запити. Перший я робив у березні до Генпрокуратури і відповідно до Держкомзему в Київській області. Суть дуже проста. Один із заступників голови облдержадміністрації Київської області прихопив земельки через таку схему: створили кооператив і отримали в оренду землю на ведення садівництва. Але в цьому кооперативі з 29-х осіб половина – це прописана 15 разів одна і та ж особа! Коли пішла перевірка, решта осіб виявилися підставними. А далі пішли маніпуляції: цей кооператив звертається, що хоче отримати землю для ведення особистого селянського господарства. Для цього треба провести зібрання кооперативу, щоб кожен член отримав землю по 2 гектари і написав заяву до райдержадміністрації. А оскільки кооперативу реально немає, то так званий «голова кооперативу» пише за всіх заяву – мовляв, прошу видати землі Іванову, Петрову, Сидорову. Ці землі – охоронні, бо там іде лінія електропередач. Коли виявилися ці факти та ще з'явилося прізвище заступника голови облдерж-адміністрації, я попросив Генпрокуратуру дати правову оцінку. Прокуратура перевіряє, детально встановлює ці факти, і 27 квітня я направляю запит із вимогою повернення цих земель назад. Тобто ці два звернення в мене є, і є відповідь прокуратури 16 травня. Ось про що йде мова. Прізвища і факти приховати неможливо. Це треба бути геть не при пам'яті, щоб стверджувати, що цю справу можна якось «зам'яти». ...
– Ваша активність у ЗМІ означає, що ви стали офіційним спікером Партії регіонів?
– Я такого статусу не маю і сам не можу так говорити про себе. Якщо ти професіонал і доводиш своїми вчинками, що чогось вартий, тебе поважатимуть.

"У мене добрі стосунки з Сергієм Тулубом..." (фото ВЧ)

"У мене добрі стосунки з Сергієм Тулубом..." (фото ВЧ)


– Як ви оцінюєте інформаційну політику влади?
– Тут ми, на жаль, недопрацьовуємо... Тому що дуже важливо доступно донести ті речі, які ми хочемо змінити, і зробити людей союзниками! Треба пояснити, розтлумачити, щоб люди повірили. А це – мистецтво! Дуже важливо, щоб ми мали маленькі перемоги. Якщо в правовому сегменті, то давайте ми так реформуємо ДАІ, щоб люди побачили разючу зміну і зрозуміли – оце отаку ми хочемо мати всю міліцію.

"Влада недопрацьовує в інформаційній політиці..."

"Влада недопрацьовує в інформаційній політиці..."


– Кажуть, що ви будете балотуватися від Черкас у депутати.
– Я б не радив за 1,5 року до виборів щось обговорювати. Рішення прийматиметься на рівні партії, от тоді і можна буде про щось говорити. А зараз є певні припущення, консультації, моніторинги. Ноша депутата – нелегка, якщо добросовісно працювати. Ще раз кажу: я б із задоволенням реалізував би себе в виконавчих структурах органів юстиції. Як депутат я закріплений за Черкасами. У мене добрі стосунки з Сергієм Тулубом. У понеділок спілкувався з Сергієм Одаричем, бо маю можливість бути у прем'єр-міністра і хочу допомогти вирішити проблему асфальтування доріг. Міськрада приймала звернення з цього приводу, і зараз чекаю зустрічі із прем'єр-міністром, щоб порушити це питання. Йдеться про 10 мільйонів.
– Де ви переважно мешкаєте і з чого складається депутатська робота?
– Щоб прижитися в такому великому місті, як Київ, треба мешкати в ньому з раннього віку. Черкащина, Черкаси, Кедина Гора – це те, що мені рідне і близьке. О восьмій я вже на роботі. Вважаю, депутату треба показувати своїм прикладом, що треба бути в залі і особисто голосувати. Якщо тиждень не сесійний, я приймаю виборців у Черкасах – це Придніпровський райвиконком, кабінет 300. Запитів дуже багато, серед колег я задніх не пасу. Безперечно, зустрічаюся з представниками влади в області. Важко, бо люди сьогодні дуже роздратовані і зневірені. Але ж виходу немає! Навіть якщо і знайдуться гарні й святі замість нас, то вони зіткнуться на цих посадах із тими ж самими проблемами...

Джерело: газета «Вечірні Черкаси»

реклама

Коментарі  

 
+7 #19 Інтернетчитач 21.06.2011 15:44
Прибеіть це ПРіБЮТе ліцо з першої сторінки, не псуйте обличчя свого видання.
Він для нас давно вже не резонанс.
Він для тих хто мав з ним справу стид, а для тих хто має позорище!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #18 Такивонотак 21.06.2011 14:15
Я думаю Тулуб нікуди і не збирався.
Але і не спростовував чуток, хотів побачити в кого себебачущого першого нерви здадуть.
А те, що Олійник себе намісиком оголосив то це факт, у всіх районних осеедках БЮТу свою перспективу розчинення у виконавий владі розглядали.Навіть спики резерву кадрів почали з ним погоджувати.
В Києві він переконує всіх в здатності переформатуати електорат.
Всі бачуть цю туфту, там не раз переконувалися в зворотньому,але ведуться.Черкащина їх малоцікавить
Тулуб поважає Олійника, тому що боїься, тішиться сподіванням, що той йому позитивний імідж в Києві справляє. Тулубу цього ой як не вистачає для вдалого дьору.
Тулуб програв Олійнику з перших днів свого перебування на черкащині. Тому що поки Тулуб брав під контроль (розгін) одну політичну силу, Олійник настороїв проти Тулуба всіх.
І напрочуд просто і примітивно, але послідовно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #17 syzyj 21.06.2011 08:59
Навіщо багато розмовляти? Просто подивіться на цю фізіономію і зразу стануть видимі всі його "благі" наміри в принципі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #16 Ветеринар 19.06.2011 18:40
Цитую Черкащанка:
Пане Олійнику! Краще пануйте в Києві, з нас досить Вашого панування в Черкасах. Якщо на більше розуму катма, то пануйте з тими хто Вас приютив - партії, яка як зграя вовків знищує все живе в рідній матінці Україні. Бог, Вам, суддя!!!

Багато хто думав, що вони вовки, але Вовків в Київ направили.
Нам тільки гіени залишилися, які тільки скаляться один одному і постійно нишпоряться...
І запах відповідний, не наш, тому і не приживаються!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #15 таки да! 14.06.2011 15:01
жах......... під попереднім коментатором мав на увазі "просто знаю"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #14 Микола Гоголь 13.06.2011 21:07
Цитую Просто знаю....:
Якщо Олійник непрофесіонал, то тоді дійсно капець таким дописувачам. Я просто не розумію, что Прочерк розміщує такі не долугі коменти. Видно що ця людина і в очі не бача пана Олійника і не знає чим Олійник займався,займає ться і т.п.

Чічіков, збирає через підставних осіб земельні неудоби.
За них мізерна оренда, немає потреби в обробітку,відсу тня штовханина, ними можна оточити родючи ділянки інших орендарів-роботяг і тому відмінний старт для рейдерства перед, або під час приватизації землі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #13 Черкащанка 13.06.2011 16:25
Пане Олійнику! Краще пануйте в Києві, з нас досить Вашого панування в Черкасах. Якщо на більше розуму катма, то пануйте з тими хто Вас приютив - партії, яка як зграя вовків знищує все живе в рідній матінці Україні. Бог, Вам, суддя!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #12 таки да! 13.06.2011 09:32
попередній коментатор "просто знає те, що йому треба знати і говорити" ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #11 україна 12.06.2011 23:38
поверни в бюджет 24 млрд. грн. ***.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #10 ТТ 11.06.2011 19:08
Более тупого делка и не найти... А по*** оно мастак...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100