реклама

реклама

Поки команда новообраного президента Володимира Зеленського не надто публічна. Особливо це помітно на місцях. Так, у Черкасах членів команди Зе ой як складно знайти. Тобто виборці і прибічники є, але людей, які б складали кістяк команди і були публічними, справді знайти нелегко. Яскравий приклад – довірена особа ще кандидата в президенти Володимира Зеленського Інна Віталіївна Лучинович по ВО №194 тепер говорити не хоче ні про себе, ні про діяльність команди.

З концертів Зеленського у Черкасах

З концертів Зеленського у Черкасах


Непублічність породжує певні чутки. Так, нині вже в політичних колах іде мова про три групи впливу, які формуються в середовищі Зе команди. Зокрема, кажуть про лице команди Володимира Зозулю, також про одного з активних прихильників Анатолія Хмільківського та одного з екс-прокурорів Черкаської області. Саме на нього нібито поглядають як можливого претендента на крісло голови ОДА. Проте все лиш на рівні чуток.

Днями довелося спілкуватись з екс-депутатом міськради.

– Непублічна команда і важко зрозуміти, які в них контакти з Києвом та як вони розбудовуватимуть структуру на місцях… - кажу співрозмовнику.

– Нічого. Скоро сміття з хати винесуть ті, хто не вліз у рукавичку, - каже екс-депутат.

Що ж зараз можуть говорити члени команди та чим займаються?

95abe7fa9663e53825130bb0e317a2e9 – Я не створюю команди впливу, як можуть десь говорити. Зараз політику формує Володимир Зеленський. Питання щодо губернаторів ще не ведеться. Те, що хтось хоче обійняти це крісло або когось сватають,  до мене не має стосунку. Я взагалі противник кланів, олігархів, груп впливу, а ще тих, хто перефарбовується сьогодні. Я думаю, що президент в демократичний спосіб вирішуватиме питання з кадрами на місцях, як він визначав, наприклад, людей на юридичні служби, як визначав медіа-фахівців, які брали участь в виборчій кампанії. Іншими словами, не думаю, що сюди привезуть людину і скажуть: «Це ваш голова ОДА!», – каже «Прочерку» Анатолій Хмільківський, колишній кандидат в депутати Черкаської міської і обласної рад, був керівником КП «Агентство розвитку Черкащини Черкаської обласної ради» та очолював КП «Аеропорт «Черкаси».

– У Київ їздили після виборів налагоджувати діалог з командою?

– Давайте розмежуємо виборчі питання і тепер питання розвитку регіонів. Очевидно, по першому аспекту були визначені відповідальні, але цей етап пройшов. А тепер будуть призначатись по розвитку регіонів. Знову ж, це компетенція Володимира Зеленського. А хто їздить в Київ і від кого – я не знаю. Я був в Києві, але не по кадрових питаннях. Я цього не ініціюю.

При цьому Анатолій Хмільківський зазначає, що до нього звертаються зараз люди з духовності, зі спорту, з культури, економіки, тобто ті, які долучались до виборчої роботи. Ці люди кажуть Анатолію Васильовичу, що в районах вже починають ділити портфелі.

З концертів Зеленського у Черкасах

З концертів Зеленського у Черкасах

– Та наголошу, що кадрове питання буде прозоре з персональною відповідальністю президента. Має пройти інавгурація, а тоді вже буде наступний етап. Так чи інакше, коли він мене, наприклад, запросить обговорити це питання, тоді я зможу вже офіційно говорити про подальші справи, – сказав Анатолій Хмільківський.

index Підприємець Володимир Зозуля (готель «Апельсин»), що є публічною особою і керівником команди Зеленського на Черкащині зазначає, що з дня виборів в Києві черкаська команда ще не була. Але запевняє, що публічне представлення команди буде.

– Ми отримуємо запрошення, що ми приїздимо в такий-то час і обговорюємо подальші плани. Вважатиму, що перший етап нашої роботи, який стосується виборів Володимира Зеленського, ми доведемо до кінця, коли інавгурують нового президента. Тоді вже можна йти далі широким кроком. Щодо публічності команди. Я, наприклад, ніколи не був публічним, але ж я зараз в команді. Тобто все відносне. В чому гарна наша робота зараз? Ми – технічні працівники. У Києві в центральному офісі чітко озвучують нам позиції, що ми робимо, які завдання виконуємо. А там сидять, як ми побачили по виборчій кампанії, геніальні люди. І щоб змінити країну, треба діяти за їхнім планом.

– Ви готові йти у владу, якщо вам запропонують?

– Якщо запропонують з моїми професійними даними, якщо вважатимуть, що потрібен, то так, звичайно.

– І мають йти ще люди, щоб було повне перезавантаження, як казав, наприклад, Анатолій Хмільківський.

– Так, він озвучує питання, які звучать від всього офісу Зеленського. Чи вдасться повністю перезавантажити, побачимо. Але, думаю, точно вдасться перефільтрувати і завести нових людей.

– Чи не було розмов з губернатором щодо результатів виборів?

– Не налагоджує контакт. Та й не думаю, що на даному етапі ми йому цікаві. Дивіться, зараз прийшла нова людина, але одна. Маю на увазі президента. Окрім цього, поки невідомо, хто йтиме з ним поруч вже у владі.

– Доводилося чути, що Олександр Литвин, колишній прокурор області, може очолити ОДА. Був прокурором області з 2001 по 2005 рік.

–  У нас був в ОВК його син, який в парі з моїм товаришем займається адвокатурою, і вони показали себе гарно. Я взагалі вважаю, що наша команда має бути в рамках 35 років. Має бути омолодження. Але якщо дійсно буде серйозний професіонал, то може бути й старша людина.

Нагадаємо, Володимир Зеленський був переможцем і першого, і другого туру на Черкащині.

Так, у першому турі він набрав 30,06% голосів, а в другому 77,43%.

Назарій ВІВЧАРИК

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #16 Влізло 04.05.2019 13:52
А Лоріка Рубченнко теж візьмуть в свою команду на підсос
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #15 З ким ви говорили?! 01.05.2019 15:28
Зеленський вже давним-давно відхрестився від самозванців, які в областях заявляють, що вони - його "представники".
Зеленський закликав не вірити таким і посилати їх на *** ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #14 язон 01.05.2019 11:32
Цитую ченчик:
добратися до Апельсину нелегко- доріг тільки дві і з величезними ямами, а з Митниці- аврійні східці.....може хоч при Зеленському його прихильники щось та відремонтують

За наш счёт!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #13 язон 01.05.2019 11:31
Цитую :::::::::::::::
"Дивіться, зараз прийшла нова людина, але одна. Маю на увазі президента"(С)

Типовий кінь, який біжить поперед воза. :lol: До інавгурації Зе - ще більше місяця.

В том и дело, что даже после выборов не только избиратели, но и сами члены команды Зеленского понятия не имеют, ЧТО он будет делать на посту Президента, и НА КОГО опираться. Выбрали телепузика, за которым хрен знает кто прячется, и хрен знает чего хочет. А когда шило из мешка вылезет - все охренеют, да поздно будет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #12 ченчик 30.04.2019 20:53
добратися до Апельсину нелегко- доріг тільки дві і з величезними ямами, а з Митниці- аврійні східці.....може хоч при Зеленському його прихильники щось та відремонтують
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Олександр 27.04.2019 02:17
Цікаво, а як буде проходити фільтрація?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #10 Тудихата 26.04.2019 20:24
А члени команди вміють грати на роялі як Зе? Учіться!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #9 Таке враження 25.04.2019 18:09
Хлопці не поняли куди вляпались
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #8 :::::::::::::: 25.04.2019 10:04
"Дивіться, зараз прийшла нова людина, але одна. Маю на увазі президента"(С)

Типовий кінь, який біжить поперед воза. :lol: До інавгурації Зе - ще більше місяця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #7 правда 25.04.2019 09:01
а де взагалі дівся зелений? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100