реклама

реклама

Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні, а також з її допомогою вже створено додатково близько 200 тисяч робочих місць. Це вкрай важливо для держави, а особливо в період пандемії коронавірусу, переконаний Президент України Володимир Зеленський.

IMG_4808

«Велике будівництво» – реально крута реформа в Україні, яка спрацювала. Не дуже багато реформ спрацювало. «Велике будівництво» дало близько 200 тисяч робочих місць. Хоча після першої, впродовж другої хвилі COVID-19 українці втратили майже 350-400 тисяч робочих місць. А "Велике будівництво" повернуло 200 тисяч, немало», – зазначив глава держави.

На його переконання, покращення інфраструктури є однією з головних реформ для будь-якої країни. І про це кажуть світові лідери.

Так, наприклад, варто пригадати заяву Президента США Джо Байдена щодо запуску реформи інфраструктури в Сполучених Штатах, бюджет якої – понад 2 трильйони доларів. Такі великі суми вкотре підтверджують важливість реформи не лише в Україні, а й за кордоном.

Варто зазначити, що, на жаль, не в усіх українських містах помітні результати цієї програми. Причина в тому, що в містах «Великого будівництва» немає. Тому що немає цих місцевих доріг на балансі «Укравтодору». Але за межами міст всі бачать результат, там українці вже користуються покращеною інфраструктурою. І це сталося завдяки саме президентській програмі «Велике будівництво».

Насправді, в Україні завжди так було, що в столиці та в інших містах, де керують більш-менш серйозні мери, дороги були. Навіть якщо з частковим ремонтом, навіть якщо з ямами, але були. А от поза межами міст – взагалі не було доріг, або їх складно назвати «дорогами». Зараз відбувається навпаки – ініційована Президентом програма працює.

«Відчутні інфраструктурні зміни і в Черкаській області. У 2020 році відремонтували рекордну протяжність доріг державного значення. Крім того, повністю завершено 8 соціальних об’єктів. Збудовано, відремонтовано та реконструйовано 4 школи, 3 спортивних об’єкти та Черкаський драматичний театр, який відновлювали майже 6 років.», — говорить керівник обласної організації партії «Слуга Народу» Олександр Завітневич.

  • За період дії програми Президента «Велике будівництво» в області вдалося реконструювати низку дорожніх та інфраструктурних об‘єктів. Це автошляхи, які не ремонтувалися роками. На ремонт доріг державного значення Черкаської області у 2020 році з Дорожнього фонду виділили 5,8 млрд грн. Зараз  виконують роботи на близько двох десятках дорожніх об’єктів, таких як: М-05 Київ – Одеса, М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь, Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань, Р- 10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук. Крім того проведено роботи по реконструкції десятків культурних, освітніх, медичних та спортивних проєктів, зокрема: Черкаський обласний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка, Жашківська спеціалізована школа №1, Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра», спортивний комплекс Кам’янського ліцею № 1, приймальні Черкаської обласної лікарні, Уманської міської лікарні, Золотоніської районної багатопрофільної лікарні та багато інших. В умовах децентралізації саме дорожнє сполучення забезпечує надання якісних освітніх, медичних, сервісних послуг для жителів громад. Коли безперешкодно можна дістатися відремонтованої опорної школи, до нової амбулаторії, до ЦНАПу і т.д. Якісні дороги та інфраструктура - це не лише про комфорт, це про безпеку, про підвищення рівня життя та розвиток всього регіону.

Про це повідомляє пресслужба партії.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 Стас 12.07.2021 16:11
Схоже на те,як ми ,повіривши продавчині купили гарну рибку,принесли додому-а вона всередині тухла... А вороття немає! І нову купити можемо лише з нової зарплатні! Тож,наступного разу розріжте оту рибку-що там всередині...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Станиславский 06.07.2021 20:02
Не верю! А если серьезно, то катастрофически плохо, когда народ не верит власти. Причем плохо и для власти и для народа и для государства. Но конца всему этому не видно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 СОЛДАТ 01.07.2021 20:56
І тут Остапа понесло...чи пронесло...хоча-яка різниця? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 ЮЗР 01.07.2021 16:57
Балабол 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Рассказ Хренова ..... 30.06.2021 17:13
По небу тучи бегают,
Дождями сумрак сжат,
под новою Тойотою
слугы чиїсь лежать.

И слышит шепот гордый
вода и под и над:
"Через четыре года
здесь будет город-сад!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100