Народний депутат України,  Антон Яценко, гарантує відновлення правопорядку на території Умані та 200 округу. Про це повідомляє прес-служба народного депутата.

yacenko

 Як стало відомо, 26 червня 2007 році міська рада віддала в довгострокову оренду приватній структурі 22 гектари Грекового лісу — історичної пам'ятки Черкащини. Саме у цьому лісі колись відбувались події Гайдамаччини, оспіваної Шевченком у поемі “Гайдамаки”. Так, ось цей легендарний ліс був відданий під забудову елітнім житлом. Користі пересічним уманчанам від цього рішення не буде — у них просто не вистачить коштів на придбання житла у новому мікрорайоні, оскільки жодних гарантій забезпечення соціальним житлом забудовники не давали.

Антон Яценко, заявив: «Будівництво — це завжди добре, але коли воно відбувається  без жодних соціальних гарантій, то можна прямо сказати, що землю на якій воно ведеться в уманської громади просто вкрали. Мені відомо, що за фактом такої дивної щедрість стоїть фінансовий інтерес цілком конкретних осіб, які мають депутатські мандати. На мій погляд правоохоронні органи повинні перевірити законність рішення міської ради попереднього скликання, чи немає у таких діях депутатів ознак корупційної діяльності. Та чи не краще буде повернути територію Грекова ліса до комунальної власності, аби зробити там ще один чудовий парк».

Захист закону та правопорядку для народного обранця є пріоритетним завданням. Адже саме для цього громада делегує свої повноваження депутатам. Але, на жаль, деякі з народних обранців забувають навіщо люди віддали за них свої голоси.

Беззаконня, яке покривається людьми з депутатськими мандатами, нажаль є частим явищем в Умані. Навесні цього року в Умані сталося групове зґвалтування дівчини, студентки одного з місцевих вузів. Покидьків затримали, почалося слідство, але згодом дівчина відмовилась від свідчень, а підозрюваних випустили з-під варти. А все лише тому, що батько одного з ґвалтівників — депутат обласної ради, який відкупив свого синка від покарання. Зараз постраждала дівчина написала скаргу до прокуратури, у який повідомила, що відмовилась від попередніх свідчень під тиском правоохоронців, які залякували її в'язницею.

«Я вимагаю, аби прокуратура ретельно розібралась з цією справою, і якщо факт закриття справи під тиском можновладця підтвердяться покарані повинні бути й винуватці злочину, й нечисті на руку правоохоронці, й той “слуга народу”, який вважає свій статус депутата-опозиціонера охоронною грамотою від закону», - підсумував Антон Яценко.

Нагадаємо, в Умані Черкаської області п'ятеро молодих людей згвалтували 19-річну дівчину, серед них - син депутата обласної ради. 20 березня Уманським відділом міліції за фактом згвалтування 19-річної мешканки міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 152 ККУ (згвалтування, вчинене групою осіб).

Джерело: прес-служба народного депутата Антона Яценка

реклама

Коментарі  

 
0 #100 Учитель хореографии... 31.08.2012 13:20
Вишь правда. Утихомирились...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #99 Учитель хореографии... 28.08.2012 15:32
этот .... нанял писак вот они его и возносят...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #98 Вітя 28.08.2012 11:35
Та я щось заплутався в свідченнях, на думку чогось ці комуністи спали, а так Яценка підтримую цілком та повністю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #97 Карл 28.08.2012 11:33
Витек, не пойму так за коммунистов или за Яценка? Ты уточняй брат..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #96 Карл 28.08.2012 11:30
ХА-ха-ха...Купились смешная шутка да, что Яценко и коммунист, ну а все же они то вскоре будут кооперироваться так что скоро будет без разницы красные или синие, будет одна команда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #95 Тина 28.08.2012 11:29
Яценко выбрал сложную дорогу, и враги уже вылезли из своих укрытий, но он не из тех кто сдаётся, так что вперёд мы с тобой!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #94 Тина 28.08.2012 11:19
А мы вот верим, что бы не говорили завистники! ..................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #93 Леся 28.08.2012 11:19
Я за Яценка и не волнует, это моя субъективная точка зрения, вижу его лидером
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #92 Yakov 28.08.2012 11:18
Для того чтобы помогать городу и его жителем,совсем не обязательно рвать на себе рубашку с криками "смотрите, я работаю", достаточно просто делать, как Яценко и люди к тебе потянутся!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #91 Саня 28.08.2012 11:17
А почему бы и не поддержать, воевать надо с этими адскими детишками, уверен он сможет восстановить справедливость и закон, А МИЛИЦИЮ НУЖНО ПРИЖОПИТЬ ХОРОШЕНЬКО
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100